Celebrity News

Oduševili Beograđane! Veče emocija: Pola grada na promociji Rogatih

Sjajnom promocijom održanom u jednom poznatom prestoničkom restoranu Rogati su javnosti predstvaili svoje tri pesme - Srećo, Nevolja i Poželim ti sreću

Oduševili Beograđane! Veče emocija: Pola grada na promociji Rogatih

Promo

Nebrojeno poznatih ličnosti iz našeg javnog života aplauzima su pozdravili svaku od pesama, što nije do sada bio običaj na ovakvim hepeninzima. 

Promo

 

Promo

 

Tako smo među prisutnima videli Aleksandru Radović, Draganu Katiž, Savu Miloševića, Sergeja Ćetkovića, Jelenu Gavrilović, Nikolu Rokvića, Željka Vasića, Oliviju Jontić, Mikija Perića, Mariju Kilibardu, Irinu Vukotić, Maju Mandžuku, Tijanu Bogićevic, Gorana Gluhakovića, Irinu Krušku, Srnu Lango, Baneta Tomaševića i mnoge druge, koji nisu štedeli reči hvale za domaćine.  

Promo

 

S druge strane, saznali smo da je poznanstvo Aleksandra Sofronijevića i Branka Koprivice producenta Rogatih i sjajnog muzičara, uticalo na to da ove tri kompozicije, u izdanju AS Studio Ton-a, konačno dođu do publike, a da se kao gost na ovom triptihu pojavi Boris Režak, koji je i otpevao sve pesme.

Promo

 

- Za mene ovo izdanje predstavlja mnogo više od promocije muzičkog stvaralaštva - izjavio je Branko Koprivica  posle promocije i dodao:

Promo

 

- Ovaj muzički triptih nastao je kao potreba da se ovekoveči prijateljstvo triju srodnih duša na zajedničkom putu stvaralaštva. Sama činjenica da je muzika večna uliva nadu da nas ništa ne može rastaviti, pa ni smrt - zaključio je sa setom u glasu, aludirajuci na prerani odlazak Aleksandra Banjca, koji je napisao jednu pesmu "Pozelim ti srecu" i učestvovao u formiranju benda.

Promo

 

Komplimente na račun uspešnosti samih pesmama, ali i same organizacije dobio je i popularni Aleksandar Sofronijević koji se i ovog puta našao u ulozi izdavača, budući da je sve snimljeno u njegovom studiju.

Promo

 

- Ponosan sam na kvalitet same produkcije, na saradnju sa Rogatima i Borisom. Mislim da će ove pesme ostati da se slušaju godinama, jer ovakve muzike zaista fali na našoj javnoj sceni. Svakako nastavljamo saradnju sa producentom Rogatih gospodinom Brankom Koprivicom i jedva čekamo da vam predstavimo sledeće muzičke projekte, koji su u već u pripremi i koji su, verujte mi, fantastični."

Komentari (0)

Loading