Celebrity News

Muk, očaj i suze: Sahrana ćerke Dragana Kobiljskog previše bolna i za najjače, roditelji jedva stoje (FOTO)

Sahrana ćerke Dragana Kobiljskog - suze i bol neutešnih roditelja

Muk, očaj i suze: Sahrana ćerke Dragana Kobiljskog previše bolna i za najjače, roditelji jedva stoje (FOTO)

ATA Images

Sahrana ćerke Dragana Kobiljskog - prizor sa groblja ledi krv u žilama

Ćerka nekadašnjeg odbojkaša Partizana, a danas uspešnog trenera, Dragana Kobiljskog, izgubila je život u nezapamćenoj tragediji, kada je u osvnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" počinjen stravičan zločin.

Četrnaestogodišnja E. K. zauvek je napustila svoju porodicu, koja joj je danas na Centralnom beogradskom groblju odala poslednju počast. 

Pročitajte: Čedomir Jovanović objavio snimak dečaka koji je juče nastradao u zločinu u školi na Vračaru - Zbogom, mali pali anđele (FOTO)

Ata Images

 

Sahrana ćerke Dragana Kobiljskog uz jecaje i suze održana je danas na Centralnom groblju u 12:30, a neutešni otac, majka Nina i sestra ispratili su je kroz suze, držeći u rukama njenu fotografiju, dok je, skrhan bolom otac, bez prestanka grlio njenog plišanog medveda.

ATA Images

 

Red za izjavu saučešća porodici bio je dugačak stotinak metara, dok je venac za oprpštaj od preminule devojčice poslala Vlada Srbije.

Pročitajte: Slomljeni i uplakani - Milena Popović i Igor Jurić konačno uslikani u javnosti, povod je PRETUŽAN (FOTO)

ATA Images

 

Podršku porodici pružili su i odbojkaš Aleksandar Atanasijević, reprezentativac Petar Krsmanović, bivša reprezentativka Biljana Metlaš, nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović.

Sveštenik je roditeljima uputio potresne reči, koje su ujedno bile i poruka za sve nas, da žrtva E. K. ali i ostale tragično nastradale dece mora da bude svojevrsna opomena.

ATA Images

 

- Krv je seme iz kojeg niče život. Roditelji, morate da nastavite da živite, zbog vaše devojčice, da je podržite u njenom putu ka Hristu. Rekli su mi da je ona spasila nekoliko života, isprečila se između ubice i drugara... I rekla tom zlu koje je ušlo u dečaka: “Zašto to radiš, prestani?” Siguran sam da ćemo gore da sretnemo E.K. i da ćemo shvatiti zašto se ovo desilo. Hvala što si nas branila i čuvala. Vaskrsenja ne biva bez smrti. Ima mnogo onih koji se junače, ali je pravih junaka malo. Vi roditelji ste blagosloveni što je imate, žrtva male E. mora da promeni živote svih nas. Onda će i svet biti drugačiji.

Komentari (0)

Loading