Celebrity News

Nova devojka Žike Jakšića KONAČNO u javnosti: Par prvi put pozirao fotoreporterima, da li vam je lepša od Dajane? Iznenadiće vas njen izgled

Nova devojka Žike Jakšića izuzetno je lepa i uspešna

Nova devojka Žike Jakšića KONAČNO u javnosti: Par prvi put pozirao fotoreporterima, da li vam je lepša od Dajane? Iznenadiće vas njen izgled

Zoran Kuzamnović Munja

Bivša supruga fudbalera Crvene Zvezde Nikole Mijailovića, je nova devojka Žike Jakšića.

Već neko vreme Žika Jakšić u romantičnoj je emotivnoj vezi i to ne skriva od medija. Sloboda voditelja da sa svojom novom izabranicom Tijanom Mijailović bez stega šeta ispred objektiva fotoreportera dovela je do nagađanja da je on na korak da po treći put stane na ludi kamen. Budući da je reč o jednoj divnoj vezi, punoj razumevanja, podrške, najpre ljubavi to bi bio i logičan sled, međutim Žika i Tijana nigde ne žure.

Pročitajte: Otac je doveo TAKVU devojku i rekao da je to nova maćeha: Konačno otkriveno šta Žikin sin iz prvog braka misli o Dajani

Boško Karanović

 

Uživaju u zajedničkom vremenu, jedno drugo su upoznali sa prijateljima, te ih redovno posećuju, pa i na njihove zabave idu zajedno. Na krštenju deteta Dejane Živković, Žikine dobre prijateljice pojavili su se skupa, i pozirali fotografima.

Pročitajte: Da li prepoznajete dečaka sa fotografije? Sad je jedan od najbogatijih na estradi, ženio je samo lepotice, obožavate ga (FOTO)

Gaja/Star

 

Sklad među emotivnim partnerima odmah se uočio, kao i voditeljeva privrženost novoj izabranici. 

Pročitajte: Dom Žike Jakšića nije ono čemu ste se nadali: Verujete li da veliki direktor OVDE ŽIVI sa sinom i snajom, jedan detalj šokira (FOTO)

Doroteja Tipšin

 

 

Nova devojka Žike Jakšića šarmom i inteligencijom pridobila je prijatelje autora emisije "Nikad nije kasno", te o njoj govore samo najbolje.

- Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima. S obzirom na to da radi ozbiljan posao takva vrsta marketinga joj ne treba... Od pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i izlaze zajedno i desile su se „varnice“. Žika je bio taj koji je morao nešto više da se potrudi... Ma nova ljubav ga je baš dovela u red, često se sa njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke - rekao je za javnost Žikin drug.

Pročitajte: U braku su bili 10 godina, rodila mu je sina Andriju: Ovo je prva supruga Žike Jakšića, sušta suprotnost Dajani FOTO

Doroteja Tipšin

 

 

Nova devojka Žike Jakšića ponosna je majka sina

Tijana je na Instagramu potpisana kao „The mother of dragon“ (majka zmaja). Dečaka je ona dobila u braku sa sportistom, koji je ako se malo prisetimo bio priveden pod sumnjom da je  počinio krivično delo građenje bez građevinske dozvole, i to zbog izgradnje akva-parka na Adi Ciganliji.

Pročitajte: Svaka porodica ima svoje probleme i TAJNE: Otkriveno kako se stariji sin Žike Jakšića ponaša prema Dajaninom sinu Dušanu (FOTO)

Doroteja Tipšin

 

Njemu je tada određen pritvor do 30 dana zbog sumnje na nelegalnu gradnju, a nakon godinu dana je i oslobođen svih optužbi. Po nalazu Apelacionog suda nije dokazano da Mijailović imao svojstvo lica koje može biti učinilac krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole, a koje mu je stavljeno na teret.

Pročitajte: Slab na pevačice: Pored Slavice Ćukteraš i OVA AKTERKA trenutno najvećeg estradnog skandala bila u TAJNOJ VEZI sa Žikom Jakšićem (FOTO)

Instagram

 

Žikinu emotivnu partnerku to nije pomelo u daljem životu i radu. Beleži uspehe na polju ekologije i menadžmenta a nije tajna da je i članica UNESCO-a.

Pročitajte: Dajana, gledaš li, učiš li? Posle dva meseca ljubavi sa novom devojkom, Žika Jakšić DONEO ODLUKU KOJA ĆE IM PROMENITI ŽIVOT

Gaja/Star

 

 

Komentari (0)

Loading