Celebrity News

Zvezde, influenseri i gradske face: Pogledajte ko je sve došao na rođendan Journal-a (FOTO)

Glamurozni događaj povodom prvog Journal rođendana okupio je veliki broj poznatih i poslovno uspešnih ljubitelja dobrog stila

Zvezde, influenseri i gradske face: Pogledajte ko je sve došao na rođendan Journal-a (FOTO)

Monika Pavlović

24. maj. Beograd – Lifestyle digitalni magazin Journal spektakularnom zabavom proslavio je prvi rođendan i godinu dana postojanja u Srbiji. Ekskluzivni Journal Party u jedinstvenom ambijentu okupio je ugledne zvanice - brojna poznata lica, regionalne influensere, poslovnu elitu, kao i predstavnike medija i marketinške industrije. Među njima bila su dobro poznata lica domaće i regionalne scene – Nataša Ninković, Milena Radulović, Ivana Dudić, Aleksandra Jeftanović, Kristina Bekvalac, Danijela Dimitrovska, Marija Tarlać, Dunja Jovanić, Una Krlić, Svetlana Bjelan, Mihailo Anušić, Duška Jovanić i mnogi drugi.

Jakov Simović/Gloria

 

Glamurozno veče bilo je posebno po mnogo čemu – od nestvarnog ambijenta koje su upriličile brojne počastvovane zvanice, preko dekoracije i uređenja s puno stila, lagane muzičke uvertire uz bitove DJ Nade Dimitrijević i čuvene obrade pesama Fantoma, pa sve do nezaboravne atmosfere za koju se pobrinula regionalna zvezda uz čije hitove je provod uvek zagarantovan - Vlado Georgiev. Odabrano društvo odlično se zabavljalo uz gastro delicije i fina pića. 

Jakov Simović/Gloria

 

Zahvaljujući partnerima koji su od prvog dana osnivanja, pa sve do danas, prepoznali Journal kao destinaciju vrednu podrške, organizovano je veče za pamćenje.

Boško Karanović

 

 

Journal - online mesto za svaki dan

 

Nakon osam godina uspešnog poslovanja u Hrvatskoj, osnivačica Iva Radić pokrenula je Journal.rs , digitalni lifestyle magazin i ultimativni vodič kroz najlepše segmente društvenog života. Zahvaljujući njenom dugogodišnjem iskustvu u medijima, kao i dobrom poznavanju domaće i regionalne publike, ali i velikom entuzijazmu, Journal.rs za samo godinu dana uspeo je da izgradi dragocenu zajednicu i postane istaknuto lifestyle mesto kojem se čitaoci svakodnevno vraćaju.

Monika Pavlović

 

 

Na jednom mestu sve o modernom načinu života

 

Journal.rs lifestyle portal obraća se urbanim, stilski, modno i društveno osvešćenim, cool kreativcima, hedonistima, ali i ljubiteljima dobre hrane, putovanja, zabave i ispunjenog života. Journalove priče su napisane iz prve ruke, a lični pristup temama prate i autorske fotografije koje verodostojno prenose svaki napisan trenutak. Journal kolumne za kratko vreme istakle su se redovna destinacija za sve one koji traže drugačiji pogled na svet. Journal progovara na sve teme, ali odgovara i na sve izazove. Sa velikim entuzijazmom i puni profesionalne znatiželje nastavljamo da ispisujemo nove stranice i slavimo nove pobede.

Jakov Simović/Gloria

 

 

Monika Pavlović

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading