Celebrity News

Peđa Blizanac je uspeo da se probije, ali brat nije imao sreće: Evo kako danas izgleda i GDE JE ZAVRŠIO Nenad Blizanac (FOTO)

Nenad Jovanović blizanac - gde je danas?

Peđa Blizanac je uspeo da se probije, ali brat nije imao sreće: Evo kako danas izgleda i GDE JE ZAVRŠIO Nenad Blizanac (FOTO)

Kada su 2005. godine, Blizanci izdali prvi album, publika je bila luda za njima. Predrag i Nenad Jovanović, mladi, zgodni i odlični pevači, bili su pravo osveženje na sceni. 

Ipak, posle nekog vremena, kada se činilo da su u jeku popularnosti, Blizanci su se povukli sa scene. Nenad Jovanović Blizanac, baš kao i njegov brat Predrag, nastavio je da se bavi muzikom, ali su se obojica na neko vreme povukli.

Pročitajte: Srce je zauvek slomljeno! Saša Matić kroz suze poručio - Život me je prerano odvojio od brata

A onda je 2021. godine Peđa doživeo bum, vratio se na muzičku scenu u velikom stilu, međutim, sa njim na bini nije bio Nenad Jovanović Blizanac. Tada su počela nagađanja o narušenom odnosu među braćom, a pevač je demantovao šuškanja:

 

- Sa bratom ću i u buduće sarađivati. Kako da ne! O nekoj svađi između nas nema govora, on je moj brat! Taman posla da mu nešto zameram - rekao je Peđa.

Nenad je sa druge strane tačku na takve navode stavio tako što je bio gost na koncertu svog brata.

Nenad Jovanović Blizanac takođe je nastavio da se bavi pevanjem, njegovi samostalni nastupi veoma su posećeni, a njegov uspeh, iako ne kao Peđin, neosporan je.

Pročitajte: Mislim da je vreme da OTKRIJEM RAZLOG... Saša Matić PRVI PUT o SVAĐI sa bratom Dejanom, najteže je porodici koja ovo doživi...

Oženjen je, a njegova supruga Jovana prava je lepotica.

Komentari (0)

Loading