Celebrity News

Baš hrabro: Goca Šaulić na događaj došla GOLOG STOMAKA, pogledajte kako izgleda kada se žena u njenim godinama pokaže (FOTO)

Haljina Goce Šaulić oduševio

Baš hrabro: Goca Šaulić na događaj došla GOLOG STOMAKA, pogledajte kako izgleda kada se žena u njenim godinama pokaže (FOTO)

Od smrti supruga Šabana Šaulića, Gordana se povukla iz javnosti i najčešće se može videti na fotografijama sa porodičnih okupljanja.

Zoran Kuzmanović Munja

 

Goca Šaulić tek ponekad pojavi se na javnim događajima, kao što je to bio slučaj prošle godine kada je prisustvovala reviji Zvonka Markovića.

Pročitajte: Fotografija iz porodičnog doma Ilde Šaulić ODUŠEVILA SVE - DOLAZAK BEBE U KUĆU kao NAJLEPŠA VEST, Ema je STARIJA SESTRICA (FOTO)

 

Ali udovica legendarnog pevača narodne muzike odlučila je da se sredi i izađe u provod, tako da smo posle dužeg vremena u prilici da je vidimo.

Enes Habibović

 

Goca je za ovaj izlazak ponela crnu haljinu, koju je razbila ciklama šalom i torbicom. Ali ovo nije tipična mala crna haljina koju bismo očekivali da vidimo.

Pročitajte: Mihajlo Šaulić potpuno slomljen, osvanuo tužan dan - Ovo ni u najgorim snovima nisam zamišljao...


Gocina haljina imala je providne delove, tako da su joj ramena i stomak mogli da se vide. Vrlo hrabar potez za damu njenih godina, ali, složićete se, iznela je ovu haljinu perfektno.

Enes Habibović

 

Šabanova udovica poznata je kao velika ljubiteljka mode, pa je decenijama možemo videti u savršeno odabranim komadima i sa preskupim brendiranim asesoarima, pa je tako bilo i ovaj put. 

Svoju privrženost lepim stvarima prenela je i na svoju decu, posebno na Ildu, koja se od prvog pojavljivanja na sceni istakla savršenim ukusom. 

Boško Karanović

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading