Celebrity News

Evo kako danas izgleda! Jedina fotografija Arkanove bivše žene Natalije, koju je ostavio zbog Cece (FOTO)

Bivša žena Željka Ražnatovića Arkana danas izgleda ovako

Evo kako danas izgleda! Jedina fotografija Arkanove bivše žene Natalije, koju je ostavio zbog Cece (FOTO)

Bivša žena Željka Ražnatovića Arkana, Natalija Martinović, podarila mu je četvoro dece. Svojevremeno se pisalo da ga je napustila kada je čula za njegovu romansu sa Cecom, ali je istina o krahu njihove ljubavi nešto drugačija.

Kako je za domaće medije svojevremeo otkrio Arkan, nakon 13 godia braka, između njega i Natalije odnosi su zahladneli, a Ceca sa tim nije imala nikakve veze.

Pročitajte: Nisam smeo to da ti kažem pred Cecom… Žarko Laušević otkrio koju TAJNU mu je Arkan rekao o bivšoj ženi Nataliji

— Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao — izjavio je Arkan 1996. godine.

Natalija je nakon razvoda sa svojom decom napustila Srbiju, a danas žive u Americi, kako je jednom potvrdio Arkanov bliski saradnik.

Pročitajte: Ne želi da se zna da je ovde - Arkanov sin se zbog nje tajno vratio u Srbiju, ovako Nikola danas izgleda (foto)

Instagram printscreen

 

U početku su bivša žena Željka Ražnatovića Arkana i njeno četvoro dece, blizanci Nikola i Vojin i ćerke Maša i Milena imali težak život, međutim, kako su deca odrastala i pronašla svoj put, porodica je postepeno stala na noge, a Natalija je postala posebno ponosna na uspehe svoje dece.

Komentari (0)

Loading