Celebrity News

Stjepan Hauser otvara u Baru prvu samostalnu turneju

Stjepan Hauser, "buntovnik sa violončelom" nastupiće 25. avgusta u Baru, epicentru dobre zabave. Hauser otvara prvu samostalnu turneju koncertom ispred platoa Sportske dvorane "Topolica".

Stjepan Hauser otvara u Baru prvu samostalnu turneju

Privatna Arhiva

Nakon nezaboravnog koncerta Zdravka Čolića 21. maja kojim je ujedno najavljen početak turističke sezone, pod pokroviteljstvom Opštine Bar i Vlade Crne Gore, Turistička organizacija Bar organizuje još jedan spektakularan koncert u cilju upotpunjavanja sadržajnosti ponude na barskoj rivijeri.

Instagram

 

Pored Hausera na bini će biti muzičari koji će izvođenju klasika, filmske i latino muzike dati potpuno novu dimenziju. Posebnu čar daće i specijalni scenski efekti, po kojima su njihovi koncerti prepoznati. Stjepan Hauser je pravi virtuoz, poznat izvanrednoj sposobnosti da u svaku notu unese strast i energiju. Sa milijardama audio strimova i video pregleda na njegovom YouTube kanalu i na društvenim mrežama, hrvatski violončelista je fenomen koji povezuje virtuoznost sa čistom strašću i uspjeva da ujedini različite generacije ljubitelja muzike.

Instagram

 

Za razliku od Hauserovih ostalih koncerata, ulaz je besplatan!

 

Komentari (0)

Loading