Celebrity News

"POKUŠAVALI SMO ALI NISMO USPELI" Pevač preživljava pravu dramu, uklonili mu pesmu sa jutjuba a on se hitno oglasio: Smetaju im...

Pesma Andrije Jovića skinuta sa Youtube-a

"POKUŠAVALI SMO ALI NISMO USPELI" Pevač preživljava pravu dramu, uklonili mu pesmu sa jutjuba a on se hitno oglasio: Smetaju im...

Instagram

Nova pesma Andrije Jovića za manje od 24 sata imala je preko 20.000 pregleda, međutim, jutjuberu se sada desio problem a on je svoje pratioce odmah obavestio o tome.

Pesma Andrije Jovića, naime, uklonjena je sa jutjuba, a kako je izjavio izgleda da su problem eksplicitni sadržaji.

- Ljudi, očigledno je pesma "Apetiti" banovana iz nepoznatih razloga, možda zbog "eksplicitnih scena" u spotu. Toliko smo pokušavali ova dva dana da rešimo problem, kontaktirali jutjub i sve moguće ali nismo uspeli i pesmu smo kao što ste primetili obrisali sa jutjuba. Rekao sam koliko je bilo problema sa tom pesmom od početka, snimili smo dva spota, sada nije mogla uopšte da se nađe u pretrazi, nije izlazila ljudima i nešto i nešto se desilo sa zvukom pesme pri kompresiji na YouTube- u pa je zvučala dosta lošije nego što stvarno zvuči.

Instagram

 

- Objavili smo je juče ponovo sa ispravljenim zvukom ali je isti problem bio da pesma nije mogla da se pronađe. A još smešnije je što sam juče pokušao da je objavim na svom starom kanalu a onda mi je nestala struja i nismo je imali do 4 ujutru. Danas sam uspeo da uploudujem na kanal Andrija Jo i možete je pogledati, jer ova pesma stvarno ne zaslužuje da bude "nevidljiva". Hvala vam na podršci ovih dana i na prelepim komentarima, drago mi je da vam se sviđa na čemu smo radili, ovo je samo početak i još više sam motivisan da dalje idem još jače - napisao je Andrija na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Andrija je učestvovao na Beoviziji s pesmom "Meduza" i plasirao se u finale, a ovaj nastup mu je, prema njegovim rečima, omogućio da i pripadnici starijih generacija čuju za njega.

Komentari (0)

Loading