Celebrity News

Nova era domaće muzike: Preslušajte ceo novi album Jelene Karleuše koji će promeniti sve na našoj sceni (VIDEO)

Novi album Jelene Karleuše je tu

Nova era domaće muzike: Preslušajte ceo novi album Jelene Karleuše koji će promeniti sve na našoj sceni (VIDEO)

Foxxatron

Jelena Karleuša je danas konačno predstavila svoj novi album "Alpha" koji su njeni fanovi čekali neverovatnih 11 godina. I da, "Alpha" je definitivno drugačiji album od svega što se trenutno plasira na našoj muzičkoj sceni.

Foxxatron

 

Karleuša je, kao i svaki prethodni put, odlučila da kreira novi pravac i da ne prati trendove koji su trenutno aktuelni. Na album je sarađivala i sa novim timom - Mimi Mercedes, Sajsi MC, Ivan Vukajlović i Nemanja Antonić, Gazda Paja, dok su za muziku bili zaduženi Nebojša Arežina i Marko Peruničić iz Ateljea Trag, koji su radili i na njena prethodna tri albuma. 

Foxxatron

 

 


Danas je prvo predstavila pesmu "Karly B*tch" i petominutni spot koji je definitivno oborio budžetske rekorde, ali i u kom je napravila nekoliko osvrta na sve skandale koji su je u proteklih nekoliko godina pratili - fizički napad na paparaco fotografa, odijum na društvenim mrežama izazvan njenim prisustvom na mitingu "Srbija nade"... Pogledajte spot koji je za osam sati pregledalo 600 000 ljudi:

 

 


Tekstovi ostalih pesama su eksplicitni, provokativni, potpuno drugačiji od onog na šta smo navikli. 
Tu je i duet sa Milicom Pavlović koji su njihovi fanovi dugo priželjkivali.

 

 

 

 


Preslušajte album o kom danas svi pričaju i izaberite svog favorita:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Inače, na društvenim mrežama se nagađa da Jelena ima još jedan spreman album koji će objaviti do kraja meseca, pogotovo što je u spotu "Karly B*tch" nagovestila duet sa reperom Devitom
 

 

 

 

Jedno je sigurno - Karleuša je ponovo uspela da uzburka na momente dosadnu srpsku šou-biznis scenu i na tome joj čestitamo! 

 

Komentari (0)

Loading