Celebrity News

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAKAZALA I TREĆU ARENU!

Beograd će tri dana goreti uz pesme Aleksandre Prijović

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAKAZALA I TREĆU ARENU!

Promo

Beograd će tri dana goreti uz pesme Aleksandre Prijović jer je upravo najavila treći koncert u Štark Areni! Nakon što su ulaznice za prva dva koncerta gotovo planule, Aleksandra je odlučila da još jednom obraduje svoju vernu publiku.
 
Tri uzastopna koncerta, zakazana za 28, 29. i 30. septembar, predstavljaju vrhunac muzičkog uzbuđenja koje će zapaliti Beograd, ali i region. Aleksandra ne krije oduševljenje i zahvalnost prema svojim fanovima, istaknuvši da je treći koncert zakazan zbog ogromnog interesovanja. “Želim da vam se zahvalim za sve lepo što mi se desilo ove godine i hvala što dolazite na moje nastupe širom regiona. Posebno hvala za dve skoro rasprodate beogradske Arene, dve zagrebačke Arene i sarajevsku Zetru.” – rekla je Aleksandra tim povodom da je datum 28. septembar bio zakazan usled prebukiranosti Arene i da je to bio jedini način da publika dobije
priliku da uživa u njenim koncertima sva tri dana.
 
Sa svojim izvanrednim vokalom i harizmom, Aleksandra je postala miljenica publike širom regiona. Realizacija sva tri koncerta u Areni podržana je organizacijom i vrhunskom produkcijom Skymusic.
 
Ulaznice su od danas dostupne putem sajta efinity.rs , aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat), na blagajnama Štark Arene i Doma Omladine i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Komentari (0)

Loading