Celebrity News

Čekanju je konačno kraj! Karte za spektakl Dragane Mirković u Areni u prodaji od 18. septembra

Još otkako je pre nekoliko meseci objavila da će 29. decembra publici prirediti spektakl u beogradskoj Areni, nestrpljenje među nebrojenim fanovima Dragane Mirković ne jenjava

Čekanju je konačno kraj! Karte za spektakl Dragane Mirković u Areni u prodaji od 18. septembra

Promo

I taman kada je atmosfera iščekivanja dovedena do usijanja, folk carica prekinula je sve nedoumice kada je danas objavila na svojim profilima da će svi koji to žele karte moći da nabave od 18 septembra.

-        Dragi moji, 29. decembra je moj veliki jubilarni koncert u Areni. To već znate, je l tako? Ali, evo odgovora na vaše pitanje kada se puštaju karte u prodaju – od 18. septembra, napokon! Voli vas vaša Dragana Mirković -rekla je regionalna muzička zvezda, a koliko je publika željno čekala ovu informaciju svedoči i činjenica da je objava u najkraćem roku izazvala rekordan broj podela i komentara.

Promo

 

 

Pošto za koncert „Do poslednjeg daha“ kojim će početi proslavu četiri decenije karijere vlada nezapamćeno interesovanje, Dragana je sa organizatorima odlučila da izađe u susret publici, pa će tako tokom prva tri dana, u periodu pretprodaje, ulaznice moći da se nabave po promotivnoj ceni. Folk diva je takođe najvatrenijim fanovima omogućila da prvi dođu do najboljih mesta te će tako prve karte moći da kupe oni koji se registruju preko platforme efinity.rs.  

https://etix.rs/presale/

 

 

Komentari (0)

Loading