Celebrity News

Bivši muž Snežane Savić konačno uslikan, vidi se da je TEŠKO BOLESTAN: Za ruku ga drži 32 godine mlađa žena, pogledajte fotografije

Bivši muž Snežane Savić konačno u javnosti

Bivši muž Snežane Savić konačno uslikan, vidi se da je TEŠKO BOLESTAN: Za ruku ga drži 32 godine mlađa žena, pogledajte fotografije

Zoran Lončarević

Bivši muž Snežane Savić, reditelj i scenarista Dragoslav Lazić, sa kojim je glumica dobila ćerku Anitu, odavno se povukao iz javnosti. Poznato je da je oženio 32 godine mlađu glumicu, Draganu Turkalj, koja mu je podarila blizance, ali bračni par Lazić u javnosti se retko pojavljuje.

Sada su u Vrnjačkoj banji fotografisani posle dužeg vremena, a ono što je očigledno je da bivši muž Snežane Savić u braku uživa jer se izuzetno drži za svoje godine, s obzirom na bolest koja ga muči.

Ata Images

 

 

- Nema me jer su me stigle godine. Ja i dalje pišem, ali moje projekte će raditi neko drugi. Definitivno sam rekao zbogom rediteljskom poslu, jer je to zaista naporan posao. Ja sam se i razboleo na snimanju serije ‘Zvezdara’, koju sam radio tri godine. Imam i zdravstvenih problema.

 

Ata Images

 

 

- Slabije čujem i vidim, ali i slabije hodam. Imam Parkisonovu bolest, koja se ne leči, ali je bitno da se uspori. Ipak i pored toga, ne odustajem od posla - rekao je za "Blic".

Pročitajte: Bivši muž Snežane Savić oženio je njenu koleginicu - Ko je poznata glumica koja je Dragoslavu Laziću u osmoj deceniji rodila blizance?

A da bi se što bolje osećao osim Dragane, svoj trud ulažu i njegova deca, ćerka Anita, blizanci Iskra i Lazar, kao i deca koju ima iz prethodnih brakova, sin Zoran i ćerka Katarina.

Komentari (0)

Loading