Celebrity News

Supruga Svetislava Pešića vam je godinama bila na TV ekranima, a niste znali ko joj je muž: Ovo je Vera, najveća podrška selektora (FOTO)

Supruga Svetislava Pešića - njegova najveća podrška

Supruga Svetislava Pešića vam je godinama bila na TV ekranima, a niste znali ko joj je muž: Ovo je Vera, najveća podrška selektora (FOTO)

Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra će sa Nemačkom odmeriti snage u vatrenoj borbi za zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u košarci. Koliko je ozbiljan zadatak pred našim timom, jasno je kada se prisetimo da je reprezentacija Nemačke jedina neporažena na ovom prvenstvu. Ipak, za nijansu teži zadatak i veći pritisak neminovno je na treneru reprezentacije Srbije, koji sreća ima veliku podršku svoje porodice. Supruga Svetislava Pešića, na čelu je porodičnog štaba koji s puno ljubavi bodri trenera Pešića da Srbiji donese zlato.

Pročitajte: Nije smeo to da uradi - Zbog ovog poteza je Miloš Teodosić izbačen iz reprezentacije, kritike pljušte

Dok je Svetislav Pešić proslavljeni trener širom celog sveta, njegova porodica uspela je da sačuva svoju privatnost, te se o njima malo toga zna. Supruga Svetislava Pešića, Vera, podarila mu je ćerku Ivanu i sina Marka, koji mu je podario i unučad.

Privatna Arhiva

 

Supruga Svetislava Pešića i sama je bila košarkašica, zato joj nije strano da srce ostavi na terenu, pa svog muža bodri iz dana u dan u sve zahtevnijim utakmicama na Mundo basketu. Vera Blažević igrala je nekad za sarajevski "Železničar", a čuveni Kari svojevremeno je otkrio da je znao da će mu biti žena, kada ju je prvi put sreo.

Danas i deca Svetislava Pešića žive basket. Sin Marko je sportski direktor u Bajernu, unuk takođe trenira košarku, a ćerka Ivana udata je za doskorašnjeg reprezentativca Nemačke, Jaglu.

 

Komentari (0)

Loading