Celebrity News

Moravsko predvečerje u Beogradu

Traži se karta više za Bekutu, Snežanu, Miroslava i Sofru

Moravsko predvečerje u Beogradu

Marija Pjevovic

AS Studio Ton" s ponosom najavjuje koncert pod nazivom "Moravsko predvečerje" zakazan za četvrtak 28. septembra u MTS Dvorani!

U večeri posvećenoj pesama Obrena Pjevovića u izvođenju orkestra  Aleksandra Sofronijevića, publika će imati prilike da uživa i u glasovima naših eminentnih umetnika, koji će biti gosti na pomenutom koncertu: Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Jasan Kocijasevic, Jelena Broćić, Miroslav Ilić i Radiša Urošević.

Marija Pjevovic

 


Svoj doprinos ovom događaju daće i Sandra Mladenović, Snežana Kopunović, Dejan Nedić Tejovac, Dejan Đekic i Aleksandar Tirnanić, koji inace, pesmama čuvaju i neguju srpsku tradiciju.

Marija Pjevovic

 


Istim povodon odrazana je i konferencija za stampu na kojoj su Miroslav Ilic i Radisa Urosevic porucili da su zahvalni mladom Sofronijevicu na cinjenici da ce se ovim koncertom sacuvati tradicija srpske muzike od zaborava.

Marija Pjevovic

 

 


Obren Pjevović inače, bio je srpski tekstopisac, kompozitor i autor preko 100 pesama pisanih u duhu izvornog narodnog melosa - "Moravsko predvečerje", "Kafu mi draga ispeci",  "Devojka iz grada",  "Na Drini ćuprija",  "Mrčajevci moje rodno selo"...

Komentari (0)

Loading