Celebrity News

Porodica Gorana iz OK benda prvi put zajedno u javnosti: Ćerke mu izgledaju kao manekenke, a supruga... Procenite sami (FOTO)

Porodica Gorana Gluhakovića prvi put u javnosti

Porodica Gorana iz OK benda prvi put zajedno u javnosti: Ćerke mu izgledaju kao manekenke, a supruga... Procenite sami (FOTO)

Promo

Porodica Gorana Gluhakovića, frontmena "OK benda", sačinjena je od tri prelepe dame. Njegova supruga Slavica u život mu je ušla pre dve decenije i podarila mu bliznakinje Jelenu i Anđelu.

Gorana i Slavicu spojili su prijatelji i to u trenuktu kada se pevač nalazio na vrhuncu popularnosti, pa ipak, sa njom je bio potpuno svoj, te su ubrzo počeli zajedno da žive i zasnovali su porodicu.

Ata Images

 

ćerke Jelena i Anđela izrasle su u prizemne, divne devojke, koje se veoma retko pojavljuju u javnosti. One su još uvek učenice srednje škole, a otac se vrlo posvećeno bavi njima, te ih često vozi i dovozi iz grada i sa njima o svemu otvoreno razgovara.

Pročitajte: Zavirite u kuću ostvarenih snova Gorana Gluhakovića - Sve u životu radim zbog ćerki

Sada se porodica Gorana Gluhakovića pojavila na rođendanu ćerke Aca Pejovića, i njegove princeze privukle su pažnju ostalih zvanica. Lepa Slavica nije skidala osmeh sa lica, a sve oči bile su uprte u prelepe devojke, Jelenu i Anđelu koje su blistale u kratkim haljinama domaće dizajnerke Sofije Milošević.

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading