Celebrity News

Velika ljubav sa burnim krajem: Ova poznata glumica bila je žena Jagoša Markovića! Od razvoda se jedva oporavila (FOTO)

Bivša žena Jagoša Markovića bila je ova poznata glumica

Velika ljubav sa burnim krajem: Ova poznata glumica bila je žena Jagoša Markovića! Od razvoda se jedva oporavila (FOTO)

Ata Images

Reditelj Jagoš Marković napustio nas je u 58. godini života, a uzrok smrti javnosti još uvek nije poznat. Iako se o njegovim delima govorilo sa puno hvale, o njegovom privatnom životu znalo se veoma malo. Jedino je javnosti poznato da je bivša žena Jagoša Markovića bila glumica Vanja Milačić.

Iako se njihov brak završio krahom, Vanja, koja je glumica Narodnog pozorišta u Beogradu, čiji je Jagoš bio stalni reditelj, neretko ga je sretala, a o razvodu je svojevremeno govorila. 

Ata Images

 

Bivša žena Jagoša Markovića otkrila je da se njihov brak završio burno i dramatično, ali je objasnila da veruje da će kao saradnici moći ponovo da funkcionišu. Objasnila je tada da će ga kao umetnika uvek poštovati i istakla da je od njega mnogo naučila ne samo o pozorištu, već i o životu i odnosu između dvoje ljudi.

Pročitajte: Srpsko glumište zavijeno u crno - Preminuo reditelj Jagoš Marković, glumci ga ispratili velikim rečima (FOTO)

Iako pravi razlog razvoda nikada nije otkrila, glumica Vanja Milačić istakla je da je među njima bilo neslaganja, zbog čega ju je on naposletku zamolio da napusti stan u kome su živeli.

- Nismo se slagali oko nekih stvari. Zamolio me je da napustim stan, što sam i učinila. Ovo je bolno, suviše teško iskustvo za mene da bih javno govorila o detaljima koji su ionako važni samo njemu i meni. Situaciju mi otežava činjenica da tog čoveka još uvek volim. Za mene će on uvek biti jedinstven, neponovljiv. Pamtiću ga kao blagog, šarmantnog, duhovitog, romantičnog, nepredvidljivog, maestralnog kreativca. Otkrio mi je mnoge profesionalne i životne tajne koje bi zauvek ostale skrivene da nisam imala sreću da živim s njim. Jagoš je moja najveća ljubav, nikad to neću kriti. Verovatno i najlepša stvar koja mi se dogodila u životu - rekla je Vanja tada za "Gloriju".

Nebojša Babić

 

Danas je Vanja u braku sa 18 godina starijim advokatom Božom Prelevićem, kome je podarila dvoje dece.

 

 

Komentari (0)

Loading