Celebrity News

Ni Bali beg, ni Džan Jaman! OVO je novi turski glumac za kojim će žene izgubiti glavu! (FOTO)

Mert Ramazan Demir - novi omiljeni turski glumac

Ni Bali beg, ni Džan Jaman! OVO je novi turski glumac za kojim će žene izgubiti glavu! (FOTO)

Profimedia

Kako je nova jesenja sezona, kada su turske serije u pitanju, počela sa čak nekoliko uzbudljivih naslova, već sada se par glumačkih imena izdvojilo, kao vodeće glumačke zvezde ove sezone. Među tv serijama posebno se izdvojila ona, čiju drugu sezonu imamo prilike da vidimo - Ženskaroš iz vile, a glavni junak ove serije, koja je svoje emitovanje počela i u Srbiji, mladi je Ferit Korhan, koga tumači prezgodni Mert Ramazan Demir.

Pročitajte: NAJLEPŠE VESTI stižu iz Turske, supruga Bali Bega ponosno pokazala TRUDNIČKI STOMAK! Prve fotografije su pred vama

Uzbudljiva ljubavna priča, koja počinje u Antepu, a zatim se penje na istambulsku pozornicu, puna je drame, preokreta, ali pre svega romantičnih scena, glumačkog para kog čine Afra Saračoglu i Mert Ramazan Demir.

Mladi turski glumac, za kojim su dame širom sveta već izgubile glavu, rođen je 1998. godine. Iako je igrao u brojnim ostvarenjima, naša publika imala je prilike da ga gleda u seriji Faziletine kćeri, pa ipak, čini se da mu je najveću slavu donela upravo serija Ženskaroš iz vile.

Pročitajte: Ni nalik na Hurem koju znamo - Kolege uslikale Merjem Uzerli bez šminke, evo kako zaista izgleda (FOTO)

Ove godine, zgodni glumac, koji je, kako pišu turski mediji, u emotivnoj romansi sa koleginicom Afrom Saračoglu postao je i zaštitno lice za YSL Beauty u Turskoj.

Komentari (0)

Loading