Celebrity News

Sin Olje Bećković postao otac! Voditeljka je najsrećnija baka na svetu, a tek da čujete kog je pola prinova (FOTO)

Olja Bećković postala baka - streća je konačno pokucala i na njena vrata

Sin Olje Bećković postao otac! Voditeljka je najsrećnija baka na svetu, a tek da čujete kog je pola prinova (FOTO)

ATA images

Olja Bećković postala baka bruje od jutros mediji.

Luka Višnjić sin popularne novinarke i njegova izabranica Teodora ostvarili su se u ulozi roditelja još pre par meseci, ali su u dosluhu sa Oliverom sve to vešto krili od medija i javnosti.

Pročitajte: Sin Olje Bećković ima dugu kosu i problematičnu prošlost- Pogledajte jedinu fotku naslednika slavne voditeljke, da li liči na nju?

Da li je razlog tajnovitosti sujevernog tipa ili je nešto drugo po sredi manje je važno, ono što je bitno je da voditeljka kultne emisije "Utisak nedlje" ne skida osmeh sa lica.

Olja Bećković postala je baka devojčice, koju mama i tata često dovode u njen dom na Dorćolu.

ATA Images

 

Budući da nije poput drugih baka u penziji Olivera nema baš mnogo vremena da se najlepšoj ulozi u potpunosti posveti, kada god je bak slobodna sve čini da bude najbolja baka na svetu.

Pročitajte: Srela ga je na krstarenju i jednostavno se desilo- Tajna Olje Bećković izašla na videlo, slavni fudbaler joj je ukrao srce (FOTO)

Rado se priseća perioda kada je njen mezimac došao na svet, kojeg je spletom okolnosti odgajala sama, a ne krije da uveliko pravi planove koja sve iskustva će sa unukom, kada malo poraste podeliti.

‒ Sećam se kada su mi ga doneli, u porodilištu, rekla sam: „Zdravo, moj najbolji druže“. To je bilo jedino što je silazilo s mojih usana. Danas, ja se ponosim Lukom. Imao je šest godina kada je ostao bez oca.

Privatna Arhiva

 

 

- Tada, u sekundi, jako je osetio tu dvostruku stvar: da hitno želi da postane muškarac i da neće biti mamin sin ni po jednom osnovu – ni mamin sin uopšteno, da smo najanonimniji na svetu, ali ni da je sin Olje Bećković. Izabrao je najteži put za tu borbu, ali mislim da je na određeni način uteran u to – izjavila je svojevremeno Olja, a preneo je Hello.

Komentari (0)

Loading