Celebrity News

Tri godine od razvoda Katarina Sotirović razvezala jezik - detalji odnosa sa porodicom bivšeg muža: Posledice osećaju deca (FOTO)

Razvod Katarine Sotirović i Aleksandra Rašića ostavio polsedice na porodične odnose

Tri godine od razvoda Katarina Sotirović razvezala jezik - detalji odnosa sa porodicom bivšeg muža: Posledice osećaju deca (FOTO)

Andrej Nihil

Razvod Katarine Sotirović i Aleksandra Rašića odigrao se pre tri godine, a pre nego što su i zvanično potpisali papire, svoju ljubav pokušali su čak dva puta da spasu.

Kako je svojevremeno govorila, činilo joj se da njen, sad već bivši suprug nije reagovao na njene molbe i želje za promenom. „Da se on pitao, nikada se ne bismo razveli”, govorila je tada. Ipak, njoj se činilo da njih dvoje nisu tim, ali je odabrala da svakako ostanu prijatelji zbog svoje dvoje dece.

 

ATA Images

 

Krah bračne zajednice obično ostavi traga na porodice partnera, a razvod Katarine Sotirović i Aleksandra Rašića imao je za posledicu podršku, ljubav i razumevanje, pa je Katarina jednom objavom na svom Instagramu otkrila šta tri godine od razvoda ima da kaže o porodici bivšeg muža:

Pročitajte: Katarina Sotirović se razvela - Sale je divan čovek i otac, ali ne funkcionišemo kao par

– Život nas ponekad odvede na stranu koju nismo planirali, očekivali... I treba „zagrliti” svaku promenu. Porodica Rašić je obeležila dobar deo mog života, zauvek ćemo biti tu jedni za druge. Naš sin David je dobio ime upravo po ovom posebnom momku sa slike, rođenom bratu mog bivšeg muža Aleksandra. Gde ima ljubavi i poštovanja, ima i lepih odnosa. David Rašić, naša Julija i ja, jednog sunčanog oktobra 2014. godine – napisala je pevačica podelivši uspomenu.

Instagram

 

 

Aleksandar i Katarina potrudili su se da funkcionišu dobro, kao i njihove porodice, kako bi posledice razvoda na njihove mališane bile što bezbolnije. Primer koji je Kaća pokazala na svom Instagramu pratioci su podržali divljenjem i najlepšim rečima.

Komentari (0)

Loading