Celebrity News

OVO Hurem? Nema šanse! Merjem Uzerli se upropastila botoksom, ne liči na sebe! (FOTO)

Merjem Uzerli estetske korekcije dovele do neprepoznatljivosti

OVO Hurem? Nema šanse! Merjem Uzerli se upropastila botoksom, ne liči na sebe! (FOTO)

Profimedia

Glumica Merjem Uzerli 12. avgusta ove godine napunila je 40. godina. Domaća javnost imala je prilike da je upozna kao mladu devojku, koja je udahnula život liku sultanije Hurem u seriji „Sulejman Veličanstveni” i od tada pomno prati njen rad. Merjem Uzerli estetske korekcije uradila je kako bi korigovala svoj izgled, ali sada njeni fanovi u njoj više ne prepoznaju lepu Hurem.

Naime, glumica nije odolela trendu večne mladosti, te je stupivši u petu deceniju života, poželela da koriguje svoj izgled. Uradila je botoks i jagodice, a po mišljenju mnogih, omiljena Hurem sada je neprepoznatljiva.

TIMS promo

 

Na poslednjim fotografijama, koje je objavila na svom Instagram profilu, Merjem je s drugaricama pratila košarkašku utakmicu, a tim povodom posebno je izgledala.

Pročitajte: Ni nalik na Hurem koju znamo - Kolege uslikale Merjem Uzerli bez šminke, evo kako zaista izgleda (FOTO)

Visoka, duga pletenica bila je zvezda imidža, međutim, ona nije bila najkomentarisanija stvar na glumici. Kada je podigla kosu sa lica, estetske korekcije Merjem Uzerli u potpunosti su došle do izrašaja. Podignute jagodice, kose oči i besprekorno zategnuto lice krasilo je glumicu, zbog čega su mnogi prokomentarisali da više ne liči na sebe.

Profimedia

 

Ipak, mnogim fanovima novi imidž Merjem Uzerli posebno se dopao, pa je na njen račun pored brojnih kritika, stiglo i mnoštvo komplimenata.

Komentari (0)

Loading