Celebrity News

Deichmann otvorio sezonu jesen/zima 2023. uz moto „Be You“

Deichmann, dobro poznati brend obuće, predstavio je najnoviju kolekciju za sezonu jesen/zima 2023. u inspirativnoj Galeriji New Moment

Deichmann otvorio sezonu jesen/zima 2023. uz moto  „Be You“

Promo

Ovaj događaj predstavljen je kroz prizmu „Be You“, koja slavi različitost stilova i ukidanje svih modnih pravila osim jednog – da nosiš ono što se tebi dopada, koliko god drugima izgledalo neobično i neustaljeno.

Osim predstavljanja nove kolekcije, prisutni su imali priliku da se upuste u promišljanje o svetu mode u panel-diskusiji u kojoj su stručnjaci govorili o važnosti samopouzdanja i slobode
izražavanja kroz modu.

Psihološkinja Vesna Đukić istakla je koliko je važno da se osećamo dobro u onome što nosimo. Naglasila je da lični izbor odeće može imati pozitivan uticaj na naše emocionalno

stanje i samopouzdanje.

Promo

 

 

- Kada se osećamo udobno u onome što nosimo, to ima direktan uticaj na naše mentalno zdravlje i samopouzdanje - rekla je.

Dobro poznata stilistkinja Vanja Pantin, koja je takođe bila učesnica panela, istakla je važnost individualnosti i prilagodljivosti u svetu mode.

- Moda je mnogo više od praćenja trendova. To je način izražavanja, način da se pokaže ko ste i kako se osećate - rekla je

Promo

 

 

Na panelu su govorili i modni influenseri Jovana Arsić i Aleksa Todorović, koji su delili svoje iskustvo sa prisutnima. Jovana, koja je i novinarka RTS-a, objasnila je da već ima izgrađen stil i da ne treba odstupati od svojih želja zbog drugih, a Aleksa je istakao kako za njega moda nema granica i nema pravila. Dodao je:

Promo

 

 

- Stil je lična izjava, i važno je izraziti sebe kroz izbor odeće.

Posle panel-diskusije prisutni su imali priliku da vide Deichmann novu kolekciju, koja je u kombinaciji sa različitim autfitima isticala različitost svih nas. Pored čizmica raznih boja, ravnih i na štiklu, videli smo i mnogo stilova patika koje će upotpuniti naredni period koji nas očekuje.

Promo

 

 

Kolekcija je oduševila svojom raznolikošću, nudeći modne opcije za svakog pojedinca, bez obzira na tradicionalna pravila stila.

Komentari (0)

Loading