Celebrity News

SAZNAJEMO: Porodila se Marijana Mićić! Stigla još jedna devojčica!

Porodila se Marijana Mićić

SAZNAJEMO: Porodila se Marijana Mićić! Stigla još jedna devojčica!

Voditeljka i glumica Marijana Mićić porodila se i na svet donela drugu devojčicu. Marijana Mićić i njen izabranik Miloš u decembru 2021. godine dobili su prvu ćerku.

Marijana Mićić se, podsetimo, povukla iz javnosti nakon saznanja da je u drugom stanju. Često ističe da je u Milošu pronašla sve za čim je tragala.

Pročitajte: Najlepše vesti iz doma omiljene voditeljke, saznali smo i kog je pola beba! (FOTO)

– U potpunosti je prisutan. Znala sam da će biti takav, ništa drugo nisam ni očekivala. Istina je da sam ja više sa ćerkom jer on radi, ali kada dođe s posla, rado je kupa i presvlači. Stalno pita: „Mogu li ja?” i vidim da ga to raduje. Ja jedva čekam da on nešto hoće, on da ja nešto zatražim. Dobar smo tim – rekla je nedavno trudna Marijana Mićić koja, po sopstvenom priznanju, život posmatra kroz „ružičaste naočare” i raduju je sitnice.

Instagram

 

 

– Moj mikrosvet je ružičast, postoje naravno i brige, ali i pre nego što sam postala mama imala sam strahove. Sećam se da sam stalno govorila da i ne znam želim li da imam dete u ovom surovom svetu gde je smak sveta, po svemu sudeći, neophodan. Neki su me razumeli, neki nisu, nije mi bilo važno. Više puta sam rekla da ne želim da odrastem, ne želim da skidam ružičaste naočare i želim da verujem da je život bajka.

Komentari (0)

Loading