Celebrity News

Zbog jednog simptoma otišao kod lekara, odmah mu konstatovali tumor: Pevačici muž preminuo na rukama - Ostala sam sasvim sama

Muž Goge Sekulić preminuo od raka

Zbog jednog simptoma otišao kod lekara,  odmah mu konstatovali tumor: Pevačici muž preminuo na rukama - Ostala sam sasvim sama

Ata Images

Pevačica Goga Sekulić doživela je veliku tragediju. Ona se 2013. godine venčala sa Igorem Ramovićem i mislila da je pronašla životnu sreću. Muž Goge Sekulić preminuo je od raka samo dva meseca posle venčanja.

Odmah nakon svadbe Igor je osetio bol u stomaku zbog čega je posetio lekara, koji je konstatovao rak debelog creva. Za operaciju je bilo potrebno 20.000 evra, ali bolest je tako brzo napredovala da nije bilo vremena da se interveniše.

Pročitajte: Mama se malo zanela: Goga Sekulić otvorila vrata sobe malog Vasilija, prizor zatekao sve (FOTO)

- Goga je sve vreme bolesti bila uz njega, bukvalno do poslednjeg momenta. Umro joj je na rukama dok mu je pričala kako će, kad ozdravi, otići na medeni mesec. Trudila se da mu ulije nadu, ali bilo je uzalud - pričao je izvor tada.

- Dok sam ga držala na rukama još malo se pomerio, ali su mi doktori rekli da mu je duša tada napustila telo - kazala je Goga koja se posle sahrana borila i sa dugovima.

- Posle Igorove smrti ostala sam sasvim sama. I danas, kada je godišnjica od njegove smrti uveliko prošla, plaćam dugove koji su ostali od njegovog lečenja. Išli smo kod najboljih svetskih lekara i pokušavali sve da uradimo da ga spasemo, ali nije nam se dalo. Sve račune iz bolnica sam preuzela na sebe - rekla je pevačica 2014. godine.

Goga Sekulić susrela se sa brojnim problemima nakon smrti muža. Majka Igora Ramovića zabranila je svojevremeno pevačici da prisustvuje godišnjem pomenu njenog sina.

Budući da su se sudile oko stana u kome je estradna umetnica živela sa Igorom, a koji je on nasledio od bake, Sekulićeva je tada svekrvin postupak prihvatila i pomen svom dragom održala dve nedelje ranije.

Goga je ponovo sreću pronašla pokraj Uroša Domanovića sa kojim je dobila sina, ali par se ipak razveo posle šest godina.

 U početku su super funkcionisali na daljinu. Goga je s vremena na vreme odlazila u Švajcarsku, ali je i Uroš dolazio u Srbiju. Međutim, ubrzo je takav način života počeo da utiče na njihov brak, često su se svađali. Nije bilo ljubomore, ni treće osobe, već je njihova komunikacija postajala sve gora.

Komentari (0)

Loading