Celebrity News

Sve muke zaboravim kada mi ćerka stavi ručice oko vrata i kaže Mama, volim te: Salveta na duši nosi tešku ranu

Ćerka Ljiljane Jakšić izrasla u veliku devojčicu

Sve muke zaboravim kada mi ćerka stavi ručice oko vrata i kaže Mama, volim te: Salveta na duši nosi tešku ranu

Ata Images

Ljiljana Jakšić, koju šira publika zna kao Salvetu zbog njene uloge u Kursadžijama", jedno je od omiljenih lica na domaćoj javnoj sceni. Glumica je ostala u drugom stanju sa 52 godine, a ćerka Ljiljane Jakšić je njen životni pokretač.  

Salveta je otvoreno govorila o borbi da se ostvari kao majka, ali i priznala da ju je partner ostavio kada mu je saopštila da nosi njihovo dete. 

 Pročitajte: Evo ko je otac ćerke Ljiljane Jakšić, na prvi pogled se vidi koliko je mlađi od nje

– Partner je odustao onog trenutka kada je shvatio da se moj san ostvario. Tada je svako pošao svojim putem. Na roditeljstvo ne treba nikoga prisiljavati, ne optužujem ga, ali ga ne razumem – rekla je svojevremeno glumica o ocu njenog deteta koji je, kako se u međuvremenu saznalo, dosta mlađi od nje.

Glumica je iz petog puta vantelesnom oplodnjom ostala u drugom stanju, i svim ženama koje prolaze kroz ovu veliku borbu savetuje da ne odustaju.

– Želim da podržim nešto što je veoma važno, a što je krucijalno pitanje za mnoge žene koje nisu uspele da se pomire sa tim da neće imati dece. Ja i dalje govorim svima da je mnogo važno potruditi se na tu temu na svaki mogući način, odnosno pronaći način postati roditelj, to je mnogo važno, mnogi roditelji gledaju možda u svemu tome gde su oni, šta se sa mnom dešava, da li ću imati vremena za sebe?

Luka Šarac

 

 

Roditeljstvo je davanje, davanje i predavanje bez potrebe i očekivanja da će ti se vratiti, a vrati se kada prohoda, kada propriča, kada te zagrli, te ručice oko vrata, rečenica ‘mama, volim te’ – rekla je u emisiji „Ispovesti" čuvena Salveta i otkrila da joj je velika tuga ta što njena majka nije dočekala unuče.

– Da, to mi je velika tuga. Moja majka je umrla godinu dana pre Darijinog rođenja, ali ja verujem u vezu –rekla je ona.

Komentari (0)

Loading