Celebrity News

Raskinuli, pa se pomirili, a onda se venčali u Veneciji: Voditeljka je moćnom biznismenu treća žena, a on njena životna sreća

Suprug Branke Nevistić je bogati biznismen

Raskinuli, pa se pomirili, a onda se venčali u Veneciji: Voditeljka je moćnom biznismenu treća žena, a on njena životna sreća

Da je nekim ljubavima suđeno da se dogode, ali i opstanu uprkos svemu, dokaz su Branka Nevistić i Branislav Grujić. Zabavljali su se 2010. godine, ali uspeli da potraju samo godinu dana. Da jedno bez drugog ne mogu shvatili su posle godinu dana razdvojenosti. Intimno venčanje u Veneciji 2014. godine okupilo je samo tridesetoro najbližih prijatelja. Suprug Branke Nevistić je uspešni biznismen Branislav Grujić koji joj je ispunio sve životne snove.

Branka i Branislav su nakon pomirenja vezu skrivali daleko od očiju javnosi, a i venčali su se u Italiji kako bi izbegli paparace i prisustvo medija.

Pročitajte: Zavirite u bajkoviti dom Branke Nevistić i Branislava Grujića u kome ljubav caruje (FOTO)

Voditeljka je o privatnom životu nerado govorila, ali je potvrdila da se udaje za Branislava kada je istakla da je on njena životna ljubav.

"Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac koga sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek sa kojim želim da ostarim", rekla je za "Story" Branka koja je gotovo deceniju u braku sa jednim od najuspešnijih srpskih biznismena. Branislav je vlasnik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje i u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji.

Njemu je ovo treći brak, a iz prvog ima sina. Branki Nevistić je sa Branislavom prvi brak. Ima sina sa košarkašem Momčilom Lavrnićem, koji je posle rastanka uplovio u brak sa pevačicom Anom Stanić, sa kojom je dobio još jednog naslednika.

 

Komentari (0)

Loading