Celebrity News

U susret premijeri filma i koncerta u Areni Aca Lukas izneo nepoznate detalje o ženama, deci: Jedan podatak će vas posebno dotaći (VIDEO)

Film o Aci Lukasu premijerno će uskoro biti prikazan

U susret premijeri filma i koncerta u Areni Aca Lukas izneo nepoznate detalje o ženama, deci: Jedan podatak će vas posebno dotaći (VIDEO)

Boško Karanović

Kako bi najavio projekat „Pokidan”, koji će premijerno biti prikazan pred koncert u „Štark areni”, Aca Lukas okupio je medije.

Film o Aci Lukasu bio je glavna tema razgovora pevača sa novinarima, međutim, na tome se nije stalo.

Pročitajte: Sonja Vuksanović žestoko uvredila bivše muževe - Otkrila šta je najgore uradila pa ućutkala i Acu Lukasa i Željka Šašića

Bez dlake na jeziku muzičar je odgovarao na pitanja radoznalih predstavnika medija, te su se tako na tapetu našli i drugi detalji njegove burne prošlosti, koja je u fokusu filma pored brojnih poslovnih uspeha.

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Poznato je kako je Aca gradio svoju karijeru, postepeno i na splavovima, a igrom sudbine do njega je došla pesma koja ga je proslavila.

Od tada kreće bogatiji pevačev život, u svakom pogledu, nažalost svemu što je lepo pridružuju se poroci o kojima je za medije nebrojeno puta pričao.

Luka Šarac

 

Činjenica je da Lukas pred javnošću nema tajni, tako ni sada nije mnogo tajio kada je govorio o novom projektu a nije se ustezao ni kada je trebalo da govori o teškom periodu u životu, tri neuspešna braka, ali i naslednicima koji još film nisu pogledali i ni sami ne znaju šta mogu da očekuju.

Nada se najboljim reakcijama, što od njih što od publike, a potom ludoj žurci na koju su njegovi fanovi navikli.

Pročitajte: Rodila mu je sina, a posle razvoda počela da radi u zdravoj hrani - Ovo je žena koju je Aca Lukas voleo još iz školskih dana (FOTO)

Šta je konkretno Aca pričao, koliko nastavaka će film imati i po kojoj tačno situaciji iz života film nosi ime „Pokidan” pogledajte u videu ispod.

 

 

Komentari (0)

Loading