Celebrity News

Ana i Adil Maksutović posle dužeg vremena u javnosti, jedan detalj otkrio kako pevač tretira suprugu (FOTO)

Ana i Adil Maksutović blistaju u javnosti

Ana i Adil Maksutović posle dužeg vremena u javnosti, jedan detalj otkrio kako pevač tretira suprugu (FOTO)

Ata Images

Ana i Adil Maksutović imaju jednu od najneobičnijih ljubavnih priča na domaćoj javnoj sceni. Njih dvoje prvi put su se upoznali kada im je bilo 11 godina, a život ih je kasnije konstantno spajao.

- Adilov otac i Džej su se poznavali još iz mlađih dana, a odnose su obnovili 1994, kada su Maksutovićevi kupili stan u Kotežu od Džeja i njegove supruge Nade. Džej se s porodicom preselio samo 100 metara niže, tu su sagradili kuću - rekao je svojevremeno izvor za medije.

Ata Images

 

- Ana je živela na Dorćolu s ocem i stvarno se dugo nismo videli. Sreo sam je 2005. na jednom veselju. Rekao sam joj: "Baš si porasla". Njena mama me je mnogo volela, pa nam je bila i provodadžija. Kad nas je videla, rekla mi je da joj ćerku vodim na piće. Tako je počela naša priča, iz šale, a rodila se ljubav zbog koje smo i dan-danas zajedno - otkrio je pevač.

Njihov odnos bio je na teškom testu 2013. godine, kada su se zbog porodičnog nasilja na kratko rastali. Ipak, Ana i Adil Maksutović uspeli su zbog dece da pronađu zajednički jezik i od tada žive bračnu idilu.

Pročitajte: Anin misteriozni nestanak - Otkrivamo šta se dešava sa Džejevom ćerkom nakon nasilja u braku i oproštaja mužu Adilu

Bračni par trudi se da svoju intimu sačuva za sebe, tako da Ana nema društvene mreže i u javnosti se retko pojavljuje.

Ipak, sada su Ana i Adil Maksutović držeći se za ruke stigli na porodično slavlje porodice Trajković, a sve oči bile su uprte u njih.

Ata Images

 

 

Savršeno modno usklađeni, nasmejani i zaljubljeni kao prvog dana, Ana i Adil dokazali su da prava ljubav istinski menja ljude i pobeđuje sve prepreke.

 

Komentari (0)

Loading