Celebrity News

Lepa Brena iznenadila otkrićem: Boba i ja se nadamo da će nam Aleksandra roditi unuku (FOTO)

Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića jedan je od najskladnijih na estradi

Lepa Brena iznenadila otkrićem: Boba i ja se nadamo da će nam Aleksandra roditi unuku (FOTO)

Ata Images

Čini se da brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića nikada nije imao loše dane. 

Pevačica i bivši teniser skladno žive već tri i po decenije. Jedno drugo podržavaju u svemu, a sličnog su i senzibiliteta.

Pročitajte: Brena bez dlake na jeziku o bivšoj Bobinoj ženi - Sa primitivcima se ne slažem (VIDEO)

Uprkos godinama rada, aktivni su i angažovani, te svakodnevno razmenjuju ideje o novim projektima. 

Nekada je Brena podrška Bobi, nekada on njoj ali se vrlo vešto godinama dopunjuju, ne zapostavljajući pritom porodicu.

Ata Images

 

Snovi i želje sinova Filipa, Stefana i Viktora zapravo su im prioritet, ali budući da su oni već odrasli ljudi koji odavno ne žive sa njima pod istim krovom, svaki ima svoj posao i život, nije im preostalo ništa drugo do da se usredsrede jedno na drugo i ostvarenje nekih ideja o kojima su još u mladosti snevali.

Ata Images

 

Boba je svojevremeno radio sa automobilima, vodio je posao sa vinima i građevinarstvom, bavio se ugostiteljstvom, zajedno je godinama sa Sašom Popovićem vodio „Grand kompaniju”, a iako je Brena svojim imenom i prezimenom, kapitalom, vremenom i zalaganjem u svemu tome učestvovala, za Story.rs je priznala da ništa od navedenog nije bio konkretno njen san.

Njena želja još iz 80-ih godina bila je da napravi čarape koje će nositi njeno ime, a koje će pripadnice lepšeg pola obožavati.

Ata Images

 

Pomenutu ideju, uz Bobinu i podršku sinova naravno, započela je još prošle godine kada je izbacila prvu liniju čarapa, za koje je tvrdila da ih je gotovo nemoguće pocepati.

Privatna arhiva

 

Ove godine otišla je korak dalje, a novitete je podelila sa dragim prijateljima i medijima.

Pročitajte: Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića u fokusu medija: O Viktoru se tek priča, zbog njegovih kilograma Brena je plakala (FOTO)

U to ime organizovala je predstavljanje nove kolekcije veša, kupaćih kostima i čarapa koje noge čine lepšim, vitkijim, ublažavaju bol od stajanja, oticanje, masiraju stopala i uklanjaju celulit.

Istovremeno ona je iskoristila priliku da porazgovara s medijima.

Vrlo otvoreno na razne teme pričala je s novinarima Brena, a koje tajne, želje i porodične težnje je s našom ekipom podelila pogledajte u videu ispod. Iznenadiće vas šta je kazala o Aleksandri Prijović i Filipu.

 

 

Komentari (0)

Loading