Celebrity News

Pevačica nije mogla da zaustavi suze: Sa ocem nisam pričala godinama, a onda je preminuo

Otac Sanje Vučić otišao prerano

Pevačica nije mogla da zaustavi suze: Sa ocem nisam pričala godinama, a onda je preminuo

Ata Images

Pevačica Sanja Vučić veoma uspešno gradi solo karijeru, a malo je poznato da je talenat za muziku nasledila od svoje majke. Otac Sanje Vučić, kao i njena majka, dugo su se bavili muzikom.

Otac Sanje Vučić preminuo je pre dve godine, a pevačica o ovom bolnom periodu u javnosti do sada nije govorila. Sada je po prvi put progovorila o tom razdoblju života i otkrila kako je uspevala da se pri svakom javnom nastupu pojavisa osmehom na licu.

Instagram

 

- Dešava se to u dosta navrata, ne samo kada se desi tako neka tragedija, nekada ti ne bude ni do čega, ali da, izađeš na binu i uveseljavaš ljude ili da budeš lepa za fotkanje, lepa za spotove. To jeste uticalo dosta na mene, ali mislim da sam u procesu postala dobra glumica, da ne kažem folirantkinja - otkrila je za "Telegraf" pa dodala:

Pročitajte: Ovaj PREZGODNI frajer kog znate iz domaćih spotova je ROĐENI BRAT Sanje iz grupe Hurricane! (FOTO)

-  Da mogu prosto da to ne pokažem na licu, čak i nezadovoljstvo, i tugu, i patnju i slično. Ali, svakako da sam svog oca nekako i kroz godine odbolovala, zato što mi nismo razgovarali jedno vreme, dugo. Hoću sada da budem profi, da ne plačem, ali ne mogu… Nije bio tu. Nije bio tu. Zato i jesam emotivna samo u tome. Jer, kao, nisam stigla da mu kažem sve što sam mislila i da mu ispričam i šta je bilo, i kako je bilo, i kako sam ja bila. Ali, biće nekad - rekla je kroz suze pevačica.

- Moram da se nadovežem da, u stvari, svu snagu mi je davala majka. Ona je žena koju odmalena nisam videla da plače. Odnosno, i kad god bih je videla kao mala da plače, ja sam se plašila da ona umire. To je to, majka mi umire, ona plače, jer je toliko ona meni u očima bila jaka, jedna stabilna žena, da nisam mogla da zamislim da ona ima slabosti. I danas je takva i ona je meni prosto stub i bez nje ne znam šta bih radila.

 

Komentari (0)

Loading