Celebrity News

10 godina nije potrčala, slatkiša se ne odriče: Voditeljka ima 45 godina i ovako izgleda u bikiniju

Ishrana za vitku liniju ne mora da bude rigorozna

10 godina nije potrčala, slatkiša se ne odriče: Voditeljka ima 45 godina i ovako izgleda u bikiniju

Uprkos uvreženom mišljenju, ishrana za vitku liniju ne mora da bude rigorozna. Istina da nije lako održavati kilažu bez odricanja, ali voditeljka Ana Pendić dokazuje da to ne mora da bude drastično.

Ona je napunila 45 godina, ne voli da vežba, ali svoju vitku liniju održava besprekornom iako se slatkiša ne odriče.

Pročitajte: Jednostavna i elegantna - Voditeljka Ana Pendić ponela haljinu koja se već danas mora naći u vašem garderoberu (FOTO)

- Vojkan mi često kaže da 10 godina nisam potrčala (smeh). I nije daleko od istine, ne volim da trčim i vežbam, ali dosta pešačim, na 14. sprat često se penjem peške, a u poslednje vreme preskačem vijaču sa Sarom.

Vodim računa o tome šta i kada jedem, najčešće su to voće i povrće – jedem i meso, ali bih lako mogla bez njega. Slatkiša se ne odričem. A grickalice, gazirano piće i brzu hranu ne volim – rekla je za Story jednom prilikom Ana od čije fotografije u bikniju zastaje dah.

Ana ima ćerku od deset godina koja je centar njenog sveta. U srećnom braku je godinama i ističe da je suprug odlično poznaje.

– Bavimo se našim brakom, ne uzimamo ga zdravo za gotovo. Daleko od toga da je uvek sve divno i harmonično, ali trudimo se da i povremene rasprave iskoristimo kako bismo unapredili odnos. Učimo iz grešaka i ne ponavljamo ih. Ja sam malo glasnija i volim da dramim, ali Vojkan me dobro poznaje i zna kako da kanališe moje često bespotrebne frke.

 

Komentari (0)

Loading