Celebrity News

Danijelu znamo, a ko je prva žena Jovana Marića: Bio joj prvi muškarac, a za njegovu preljubu saznala na najstrašniji mogući način

Bivša žena Jovana Marića nije se javno eksponirala

Danijelu znamo, a ko je prva žena Jovana Marića: Bio joj prvi muškarac, a za njegovu preljubu saznala na najstrašniji mogući način

Vladimir Šporčić/Story arhiva

Doktor Jovan Marić, naš čuveni psihijatar, pisac, bivši profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i diplomata preminuo je danas.

Iza sebe je ostavio troje dece iz dva braka. O ljubavi sa Danijelom Tiosavljević s kojom je dobio sina Mateju najviše se pisalo u medijima, a jedna bivša žena Jovana Marića nije se javno eksponirala.

Pročitajte: Potresna ispovest psihijatra Jovana Marića - Bolujem od teškog oblika kancera, sin hoće da me izbaci na ulicu

Jovan i Danijela upoznali su se na Medicinskom fakultetu, gde je on radio kao profesor, a ona studirala. Mnogi im nisu prognozirali svetlu budućnost zbog razlike u godinama, međutim Danijela je isticala kako joj ni najmanje ne smete to što je od supruga mlađa čak 32 godine.

- Uživam kraj ostvarenog i uspešnog muškarca. Odgovara mi njegova zrelost - govorila je ona, ali je 2010. godine ipak zatražila razvod.

- Kada mi je to rekla, počeo sam da razmišljam šta se zapravo dogodilo. A kada čovek krene da razmišlja, ne može da ne dođe do ideje. Pošto ona želi da dobije stan, koji nije male vrednosti, zaključio sam da joj je materijalni faktor veoma bitan. Kada su beneficije nestale, više joj nisam odgovarao – izjavio je Jovan za Story posle razvoda.

Jovan je u vezu sa Danijelom uplovio dok je još bio u drugom braku, a o njegovog prvoj ženi nije govorio često. Nisu imali decu, ali su ostali u kontaktu i mnogo godina nakon razvoda.

Upoznali su se na putovanju u Makarskoj, a čuveni psihijatar je kasnije govorio kako mu se nije dopalo to što je svojoj supruzi bio prvi muškarac u životu. Govorio je i da ih je nedostatak dece udaljio, a da su se razveli kada je Mirjana na neobičan način shvatila da joj je suprug neveran.

- Voz mi je presudio. Krene ona u Trst da šopinguje i u vozu upozna jednu devojku, dogovore se da uzmu dvokrevetnu soba jer im je jeftinije. I dva dana šetaju i kupuju po Trstu, pa se pred spavanje raspričaju - rekao je doktor Marić i objasnio da se brzo razotkrilo da je Mirjani bio muž, a njenoj cimerki dečko.

 

 

 

Komentari (0)

Loading