Celebrity News

Da ne verujem u Boga neke krstove ne bih podnela: Nina Badrić o teškom životnom periodu

Nina Badrić o teškom periodu govori otvoreno

Da ne verujem u Boga neke krstove ne bih podnela: Nina Badrić o teškom životnom periodu

ATA Images

O privatnom životu Nine Badrić ne zna se mnogo. Bila je u braku sa Bernardom Krasnićem,a nakon tri godine usledio je razvod.

- Našem smo braku dali ne jednu, nego dve šanse, ali nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam srećna, ali barem ne mogu sebi da prebacujem da nismo preduzeli sve kako bi naš brak opstao - izjavila je Nina  Badrić o teškom periodu.

Pročitajte: Nina Badrić šokirala i najbliže velikom promenom, ne sviđa se svima (FOTO)

Pevačica od tada nije pričala o svojim emotivnim partnerima, a prolazila je kroz razne izazove kroz koje je prolazila uz osmeh na licu.

- Puno je takvih perioda. Ista sam kao i svi, ali je naš posao specifičan, jer pred ljude moraš izaći sa osmehom i vedrinu. To je dosta teško, jer se posle moraš vratiti u neku svakodnevicu koja nije bajna. Da ne verujem u Boga, mislim da nikada neke krstove ne bih podnela. A ovako sam ih podelila i lakše mi je - rekla je Nina koja je jednom prilikom otkrila da su osobe koje su bila u braku jednom pametnije u izboru partnera.

Ata Images

 

 

- Lepo mi je u životu, ne mislim da ću biti uskraćena ako se udam drugi put. Ne daj Bože da se drugi put rastajem, ovaj put kad se udam mogu da budem sahranjena sa tim frajerom. Ko je neko zgazio žar, drugi put je pametniji - rekla je kako stoje stvari kada je udaja Nine Badrić u pitanju i dodala da smatra kako život počinje u 50-im godinama.

- Ranije su žene tih godina bile bake, izvinjavam se sebi i svima u tim godinama, ali sam mislila da su jednom nogom u grobu. A danas se osećam nikad bolje - rekla je tada,

Komentari (0)

Loading