Celebrity News

Jako se bojim tužnog dana koji mi dolazi: Supruga Masima Savića donela drastičnu odluku

Supruga Masima Savića u strahu

Jako se bojim tužnog dana koji mi dolazi: Supruga Masima Savića donela drastičnu odluku

Masimo Savić preminuo je 23. decembra 2022. godine, a uoči godišnjice pevačeve smrti održan je koncert u njegovu čast. Supruga Masima Savića Eni Kondić ne krije koliko joj je ovaj dan bio težak,

 - Sve je zajedno teško. Ljudi su zadovoljni. Meni je jako prijalo da vidim da ljudi vole Masimove pesme, te da ih rado pevaju i slušaju. One su Masimovo nasleđe i ja to ne mogu tek tako da zaboraviti - rekla je Eni Kondić za hrvatske medije. Ćerka Mirna nije mogla da prisustvuje jer se sa dečkom preselila u Oslo.

Pročitajte: Ćerka Masima Savića ostavlja bez daha - Upoznajte Mirnu

Eni će za praznike da ode kod ćerke u Norvešku jer se boji da ih provede sama, bez voljenog Masima.

 - Jako se bojim tužnog dana. O njemu radije ne razmišljam, a kamoli pričam. Ove godine odlazim u Oslo, gde ću da budem sa svojim detetom. Nas dve ćemo nekako da naučimo da živimo i takve Božiće -  rekla je Eni, koja je bila pevačeva najveća ljubav.

Masimo je preminuo od karcinoma pluća,  a mesec dana pred smrt održao je oproštajni koncert.

Instagram

 

 

- Doktore, sa vama ili bez vas, održaću taj koncert. Jer to je koncert mog života, ponavljam. Jasno, Masimo je znao da ova priča počinje jer se tu završava. Medicinski tim je bio iza kulisa, doktor je bio tu, Masimo nikad u životu, kaže mi Maminjo, nije kasnio na koncert, a kamoli otkazao, a pevao je koncert svog života sa  drenom u plućima - ispričao je hrvatski novinar Roman Bolković, koga je ova priča veoma ganula.

 

Komentari (0)

Loading