Celebrity News

Sanja Marinković se godinama nosi sa velikim zdravstvenim problemom: Sve se doznalo, sin joj je najveća podrška

Zdravstveno stanje Sanje Marinković zbog jednog problema nije idealno

Sanja Marinković se godinama nosi sa velikim zdravstvenim problemom: Sve se doznalo, sin joj je najveća podrška

S obzirom na to da se zdravo hrani i trenira, zdravstveno stanje Sanje Marinković do pre koju godinu bilo je odlično.

S godinama, satima provedenim u visokim potpeticama, konstantnim profesionalnim pa i privatnim stresovima, prvo zbog razvoda pa smrti oca, organizam harizmatične voditeljke počeo je da trpi.

Pročitajte:Brat Sanje Marinković je pravi srećnik - Voditeljka se pohvalila kakvu snaju ima - Plavuša čarobnog osmeha (FOTO)

Sva nervoza, strepnja, stres i neprospavane noći, navodno su se nakupile oko kičmenog stuba što je po svoj prilici rezultiralo i nelagodom.

Boško Karanović

 

Nije tajna da Sanja posvećeno vežba, radi vežbe istezanja i snage, takođe redovno posećuje centre za masažu ipak najveće rasterećenje u predelu kičme osetila je tek kada je otkrila ustanovu koja se bavi dekompresijom kičmenog stuba.

Instagram

 

Jednu od poseta zabeležila je i foto-aparatom i podelila sa fanovima na Instagramu, a svi su se odmah zabrinuli za zdravstveno stanje Sanje Marinković.

Pročitajte: Tri godine od sukoba, ponovo oči u oči! Evo kako je protekao susret bivših drugarica, Sanje Marinković i Vesne Dedić

Na svu sreću, voditeljka se oseća odlično, posebno nakon ovog tretmana rasterećenja, a nije tajna da je i dalje spremna za novu akciju, putovanja, projekte dok uporedo preko dve decenije ona vodi jednu od najgledanijih emisija o muško-ženskim odnosima Magazin In.

instagramprintscreen

 

Komentari (0)

Loading