Celebrity News

Zbog nje zaboravio vilu na Dedinju, provod i noćne izlaske: Kako su se upoznali Veljko i Bogdana Ražnatović?

Kako su se upoznali Veljko i Bogdana Ražnatović ne zna mnogo ljudi

Zbog  nje zaboravio vilu na Dedinju, provod i noćne izlaske: Kako su se upoznali Veljko i Bogdana Ražnatović?

Mirko Tabašević

Veljko Ražnatović podelio je sa pratiocima na Instagramu da će ponovo postati otac. Njegova supruga je trudna, a treći naslednik poznatog para na svet će doći na proleće. Par je presrećan, a kako su se upoznali Veljko i Bogdana Ražnatović, ne zna mnogo ljudi.

Na tome što je pronašao ženu svog života Veljko može da zahvali svojoj sestri Anastasiji Ražnatović. Cecina ćerka je Bogdanu prva upoznala na Kopaoniku i odmah je znala da je idealna za njenog brata.

Pročitajte: Duga kosa, šiške i široka garderoba! Veljko Ražnatović doživeo totalnu transformaciju, neprepoznatljiv je! (FOTO)

– Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ugledala sam je na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. ‘Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava’, to sam joj rekla – ispričala je jednom Anastasija.

Bogdana je bila iznenađena, ali Veljko je doživeo još veće iznenađenje kada je video da ona nije odmah „potrčala" za njim.

Dragan Mujan

 

 

– Onda je ona rekla da se i ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. Sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu (smeh). Tada su se poljubili i više se nisu razdvojili – otkrila je Anastasija.

Veljko i Bogdana imaju dva sina, a Cecinog naslednika je roditeljstvo sasvim promenilo.

– Šest godina ne mogu nigde da me vide. To svi mogu da posvedoče. Ne izlazim nikad, posebno ne u kafanu. Kod kuće mogu da okupim drage ljude kada je neki važan datum, da se proslavi i proveseli, ali da se smucam po kafanama, ne. Prvo ne priliči oženjenom čoveku sa detetom i sportisti. Imam dva treninga dnevno, dobro se hranim i odmaram. To živim i to dišem, sedim kod kuće sa porodicom, nema šta”, objasnio je Veljko koji uživa da se bavi poljoprivredom.

Instagram

 

 

– Ja sam poljoprivrednik čovek. Meni je Bog dao sve što sam želeo i bilo bi apsurdno da se ja sad žalim na svoj stil života, koji je porodičan, sportski, koji ne odstupa od te norme – rekao je nedavno Ražnatović koji će trećem sinu dati pravo srpsko ime.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading