Celebrity News

Partner mi je ostao nepokretan, šest sati smo čekali pomoć: Ivana Dudić prvi put o stravičnoj saobraćajnoj nesreći

Ivana Dudić - saobraćajna nesreća promenila mi je život

Partner mi je ostao nepokretan, šest sati smo čekali pomoć: Ivana Dudić prvi put o stravičnoj saobraćajnoj nesreći

Ivana Dudić saobraćajna nesreća - prva ispovest

Glumica Ivana Dudić pre nekoliko godina prošla je kroz stresnu životnu situaciju, koja je ostavila duboki trag. Naime, Ivana Dudić i njen emotivni partner doživeli su saobraćajnu nesreću.

- Nikada nisam pričala o tome, dva meseca sam to uspešno krila. Jer kada doživiš saobraćajnu nesreću i partner u tom trenutku ostane nepokretan, to ne treba da se priča i sva pažnja treba da bude usmerena na njegovo ozdravljenje. 

Pročitajte: Novi dečko Ivane Dudić je TAKAV DASA - Pogledajte prvu zajedničku fotografiju, sve žene joj zavide na ovakvom frajeru

- Prvih mesec dana nisam mogla glumački da se sastavim, ja sam tu bila kao mama, samo da on bude dobro i da budem tu za njega u svakom trenutku i da odradim pošteno svoj posao. Misli su mi bile usredsređene na to kako će uspeti sledeća operacija, samo je bilo da svi preživimo te trenutke - rekla je glumica u podkastu „Poster“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

- U tim situacijama se ponašaš kao lud čovek. To su sigurno najduži dan i noć koje sam ja doživela. To se dogodilo, a mi smo pet, šest sati čekali pomoć nepomični jer je mesto bilo nedostupno. Bili smo na nezgodnom mestu i nije moglo da se dođe do nas. Sve je moralo pešaka, trebalo je mnogo vremena, nije moglo na točkovima da se dođe do nas - ispičala je Ivana Dudić, kojoj je saobraćajna nesreća promenila život.

Komentari (0)

Loading