Celebrity News

Trijumf Dina Merlina i njegove publike - Pevač četiri noći zaredom emocijama preplavio Beograd

Dino Merlin četiri noći zaredom emocijama preplavio Beograd. Publika ga ispratila skandiranjem i ovacijama!

Trijumf Dina Merlina i njegove publike - Pevač četiri noći zaredom emocijama preplavio Beograd

Adela Mešić

Posle sinoćne eksplozije ljubavnih pesama i dosad neviđenog scensko-muzičkog spektakla, dogodio se vrhunac "merlinomanije", koja je proteklih dana vladala u Beogradu. 

Čuveni sarajevski kantautor Dino Merlin u četiri prepune "Arene" povezao je publiku čistom emocijom i porukama mira, a da je bilo još slobodnih termina, ko zna koliko bi se dana njegovi hitovi orili Beogradom.   

Adela Mešić

 

Bez ijedne reklame i plakata, mesecima unapred, ovaj umetnik je rasprodao četiri beogradske "Štark Arene" u istom danu u kome je objavljivao nove termine. Beogradska "Arena", popunjena do poslednjeg mesta, bila je premala da primi sve obožavaoce njegove muzike. Obećanja publici Merlin nije izneverio, naprotiv - odužio im se dosad neviđenim šouom na ovim prostorima. Spektakl kakav je priredio, huk publike, skandiranje i ovacije kojima je ispraćen dugo će još odjekivati ovim prostorima. 

Fenomenalno raspoložen, sa izrazitom scenskom energijom, vanvremenskim hitovima i produkcijom u rangu najviših svetskih standarda, oduševljavao je i pokazao zašto će zlatnim slovima ostati upisan u sam vrh muzičke istorije naših prostora.

Adela Mešić

 

 - Kakav prizor! Jedva sam čekao ovo. Nismo se videli osam godina, a to je jedan veliki komad vremena. Pesme su samo note ako ih vi ne zavolite, ako ne uđu u vaša srca i ne pevamo zajedno. Zbog ovakvih posebnih trenutaka i divne publike kao što ste vi moj život ima smisla - obratio se Merlin publici prekidan ovacijama fanova. Pevala je zauzvrat beogradska publika, ne štedeći glasove i dlanove, kako bi pokazala koliko im je nedostajao.

O tome govori podatak da, i pored četiri prepune "Štark Arene", interesovanje za Merlinove koncerte nije jenjavalo, te se iz redova fanova sve češće citiraju upravo reči: “Bože, daj nam još jednu noć…” iz njegove pesme “Jedan dan, jedna noć” i čini se da je svaka osoba u "Štark Areni" imala samo jednu želju - da ta noć traje duže!

Adela Mešić

 

I kako je već poznato da je Merlin veliki profesionalac i kreativac koji ništa ne prepušta slučaju, kao posebno iznenađenje premijerno bi svake večeri počastio publiku novim pesmama, "Skoro će zima" i “Ne radujemo se”, te je publici iz večeri u veče priređivao goste iznenađenja.

- Posebna mi je ;ast da su mi se na sceni pridružile neke od koleginica i kolega sa kojima sam imao saradnje u karijeri, poput Zdravka Čolića, Vesne Zmijanac, Ivane Banfić, Senidah i Marka Louisa - istakao je.

Adela Mešić

 

Dino Merlin ostaće jedan od retkih umetnika koji se po broju održanih koncerata u beogradskoj "Štark Areni" može upisati u vrh spiska izvođača tokom njene istorije. Novembar u Beogradu ostaće upamćen po koncertima sarajevske megazvezde koja je publici u "Areni" ostavila svoje srce, a beogradska publika mu se zauzvrat poklonila i odužila velikim poštovanjem, skandiranjem i ovacijama. 

Adela Mešić

 

Njegova aktuelna turneja "Mi" nastavlja se već za nekoliko dana. U Cirihu će biti 30. novembra i 2. decembra, a potom dva petka i subote zaredom u Zagrebu, 8, 9, 15. i 16. decembra. Severna Makedonija ga, pak, željno iščekuje 27. i 28. decembra u Skoplju.

Komentari (0)

Loading