Celebrity News

Zbog nje sam ostavio Cecu, a ona... Ovo je druga žena Ace Lukasa, pevača prevarila sa muškarcem koga SVI ZNATE (FOTO)

Druga žena Ace Lukasa prevarila ga sa ovim poznatim muškarcem

Zbog nje sam ostavio Cecu, a ona... Ovo je druga žena Ace Lukasa, pevača prevarila sa muškarcem koga SVI ZNATE (FOTO)

Boško Karanović

Turbulentni emotivni život Ace Lukasa beleži čak tri braka i tri razvoda, ipak, čini se da je pevača najviše zaboleo razvod od supruge Nataše.

Kako je u svojoj knjizi "Ovo sam ja", opisao, druga žena Ace Lukasa, Nataša, sa kojom je dobio sina Andriju, u njegov život ušla je dok je još bio u braku sa Cecom.

Ovo sam ja printscreen

 

- Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom mog boravka u Americi Nataša je našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović. Klasičan vaćaroš. Sad su Nataša i on muž i žena.

Pročitajte: Rodila mu je sina, a posle razvoda počela da radi u zdravoj hrani - Ovo je žena koju je Aca Lukas voleo još iz školskih dana (FOTO)

Nataša se posle razvoda od Ace udala za Gorana Andrejića, sa kojim je i danas u srećnom braku. O svemu što je prethodilo razovdu, Aca je pisao u svojoj knjizi:

youtube printscreen

 

- Kad je saznao da ja znam, došao je da me ubeđuje kako su to samo priče. 'Pali', rekao sam mu i pljunuo ga. Ja izlečio njegovu ženu, a on moju razboleo. Bivša mu je sve uzela, on je dobio Natašu s mojim novcem. Ali pare se potroše - napisao je Aca.

Komentari (0)

Loading