Celebrity News

Tragično je nastradao, a ja nisam imala gde ni gde spavam ni šta da jedem: Bolna ispovest Anabela Atijas

Životna priča Anabele Atijas je teška

Tragično je nastradao, a ja nisam imala gde ni gde spavam ni šta da jedem: Bolna ispovest Anabela Atijas

Pevačica se teških momenata u životu nerado priseća. Životna priča Anabele Atijas nije laka, a najmučniji su bili mometi kada je ostala bez doma i voljenog muškarca.

 - Bilo je mnogo teških momenata i u svakom periodu mog životu rekla sam da je sada najteže. Ne može da se poredi sa momentom kad sam ostala bez svog doma i moje prve ljubavi koja je tragično nastradala. Puno sam puta rekla da nas svaka frustracija jača, na kraju se sve dobro završilo - rekla je Anabela Atijas i dodala:-

Pročitajte:Zaveo je Seku Aleksić i Anabelu Atijas pa nestao: Evo gde sad živi i kako izgleda Mladen Radulović: Godine su učinile svoje (FOTO)

Potpuni raspad, u momentu ostaneš sam bez ičega. Imala sam samo 16 godina. Naučila sam da je najgora moguća kletva imati, pa nemati. Meni se desilo da sam preko noći ušla u pakao. Verovala sam da neću preživeti to što mi se tada dešavalo. Surovo sam bila ostavljena na milost i nemilost životu da nisam znala gde ću da zanoćim i šta ću da pojedem - setila se Anabela i momenta kada ju jedna gospođa uvredila.

-Nedavno mi se desilo da me je jedna gospođa nazvala uličarkom, možete me tako nazvati, ali je ta jedna uličarka posle postala jedna uspešna žena, majka... Na kraju ti akademici koji se busaju diplomama nisu veći ljudi, osim ako ne pomognu nekome. Najlakše je podrugivati se i koristiti nečije slabosti, to je dno dna - poručila je pevačica i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

- Želela sam samo da umrem, da me nema, bila sam sama, nisam imala nijednu svetlu tačku u tom momentu i nešto što bi me održavalo u životu. Ljudi nikad ne treba da gube veru da Bog ima plan za nas. Gubitak i bol su od mene napravili ono što sam danas - otkriva Anabela, a onda je progovorila o ulozi bake.

Komentari (0)

Loading