Celebrity News

Slučajan susret i sudbinska ljubavna priča: Upoznajte prelepu Tijanu, suprugu Nebojše Milovanovića kome je rodila četvoro dece

Supruga Nebojše Milovanovića je njegova najveća podrška

Slučajan susret i sudbinska ljubavna priča: Upoznajte prelepu Tijanu, suprugu Nebojše Milovanovića kome je rodila četvoro dece

Ata Images

Ljubavna priča Tijane i Nebojše Milovanovića počela je slučajnim susretom, pre više od decenije, na kafi kod sadašnjih kumova. Pet godina mlađa supruga Nebojše Milovanovića otkrila je da je njihov odnos počeo prijatnim razgovorom i jednom zanimljivom slučajnošću:

‒ Zanimljivo je da sam prethodne večeri išla na predstavu „Šine“, u kojoj je Nebojša glumio ‒ ispričala je jednom prilikom Tijana.

 

 

‒ Sutradan, kada smo se sreli, pričali smo o toj predstavi na koju sam vodila kumove iz Kanade. Onda je on predložio da dođemo na još neku predstavu i tako je sve krenulo.

Pročitajte: Radost na licima, a čestitke samo pristižu! Porodica Nebojše Milovanovića ima veliki povod za slavlje (FOTO)

Posle svega nekoliko meseci zabavljanja par je odlučio da sudbonosno "da" izgovori u opštini "Stari grad", dok su se pred bogom na večnu ljubav zakleli u Nebojšinom rodnom Valjevu.

 

 

Supruga Nebojše Milovanovića veoma je uspešna žena, majka četvoro dece, Vere, Stojana, Nade i Andrije i arhitekta, zaposlena u jednom privatnom projektnom birou.

 

Komentari (0)

Loading