Celebrity News

Mladost ludost: Fotografija iz provoda Verice Rakočević i Duške Jovanić dospela u javnost - Nadale su se da se to nikada neće dogoditi

Verica Rakočević i Duška Jovanić u mladosti su obožavale noćni provod

Mladost ludost: Fotografija iz provoda Verice Rakočević i Duške Jovanić dospela u javnost - Nadale su se da se to nikada neće dogoditi

Verica Rakočević i Duška Jovanić, prema navodima medija, gaje prijateljstvo dugo čak četiri decenije.

Novinarka i kreatorka navodno su se upoznale još kao devojke, željne dokazivanja i uspeha.

Pročitajte: Veljko objavio snimak iz hotela, pa se obratio Verici - Ovako ćemo do jutra! Lazar Ristovski nije mogao da ćuti

Istovetna borbenost, težnja ka vrhu, kao i karakterna sličnost spojili su ih, te su od poznanica ubrzo postale odlične prijatejice, koje se i dan-danas druže i profesionalno jedna drugu podržavaju.

Dejan Milićević

 

Koliko je samo revija, novinskih članaka, prijema, manifestacija, venčanja pa i noćnih provoda iz njih.

Boško Karanović

 

Verovatno bi popisom svih dešavanja koja su zajedno prošle i knjigu mogle da napišu, a veliki je broj onih koji bi te stranice jedva čekali da pročitaju.

Divnog druženja iz perioda mladosti nedavno se prisetila modna dizajnerka objavivši fotografiju uz reči: „Društvo nekada“.

Boško Karanović

 

Ako je suditi po položaju ruku dve prijateljice, reklo bi se da je reč o klubu ili kafani koje u poslednje vreme sve ređe posećuju.

Pročitajte: NJU JE LJUBIO PRE VESNE - Evo koja atraktivna voditeljka je prva osvojila srce Milomira Marića, ali ga je izgubila (FOTO)

U to vreme obe su volele da budu deo tog sveta, nije bilo značajnog događaja u gradu da se njih dve nisu našle među zvanicama.

Instagram

 

Verica Rakočević i Duška Jovanić, jednom rečju, uživale su u svojoj mladost, ljubavima, profesionalnim izazovima koristeći talenat na putu do uspeha.

 

 

Komentari (0)

Loading