Celebrity News

Video sam Vesnu da dolazi kod Željka, kada sam im se obratio - zacrvenela se: Detalji ljubavi o kojoj nisu želeli da govore javno

Privatni život Željka Joksimovića oduvek intrigira javnost

Video sam Vesnu da dolazi kod Željka, kada sam im se obratio - zacrvenela se:  Detalji ljubavi o kojoj nisu želeli da govore javno

Kantautor je u srećnom braku sa voditeljkom Jovanom Joksimović, sa kojom ima sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu. Prethodno je bio oženjen svojom prvom ljubavlju Vesnom, sa kojom je dobio ćerku Minu.

Privatni život Željka Joksimovića oduvek intrigira javnost, pa se s pažnjom prate detalji koji se tiču njegovog prvog braka.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović izašli u provod! Za voditeljkom se baš svako okrenuo: Kako se to obukla? (FOTO)

Željko se prvi put oženio kada je imao 23 godine, a u pitanju je bila srednjoškolska ljubav. Kako je njihova ljubav počela ispričao je svojevremeno čovek koji dobro poznaje muzičara.

Prvi komšija iz njegovog rodnog Valjeva, koji mu je sticajem okolnosti u školi predavao fiziku.

- Željko i njegova bivša supruga Vesna bili su moji đaci. Išli su u isto odeljenje, ali tada niko nije mogao ni da pomisli da će se jednog dana venčati - pričao je profesor Srećković, prenosi „Hello".

- Jednog dana video sam Vesnu da dolazi kod Željka i da se drže za ruke. Bilo mi je drago jer sam znao da su oboje dobra deca. Dobacim: 'O, dobar dan, komšinice', a ona se zacrvenela. Posle čujem da pričaju po kraju kako se zabavljaju. Nešto kasnije ona se gotovo preselila kod Joksimovića. Ubrzo su se venčali - otkrio je svojevremeno profesor.

Kao kruna Vesnine i Željkove ljubavi rodila se naslednica Mina, koja je u odličnim odnosima i sa ocem i sa majkom.

Inače, nedavno je Željkova ćerka objavila da je ostala bez voljenog dede za koga je bila jako vezana. Ona je priznala da joj je upravo on bio inspiracija da završi fakultet.

 

 

 

Komentari (0)

Loading