Celebrity News

Danas je, kažu, slađa od najslađeg voća, a pogledajte kakva je bila pre 20 godina: Irina Vukotić na početku voditeljske karijere

Irina Vukotić pre dvadeset godina izgledala je ovako

Danas je, kažu, slađa od najslađeg voća, a pogledajte kakva je bila pre 20 godina: Irina Vukotić na početku voditeljske karijere

Ata Images/ antonio ahel

Irina Vukotić (47) jedna je od najlepših srpskih voditeljki. Iako je na medijskoj sceni već dve decenije, i dalje je vrlo atraktivna i gotovo da se nije promenila ni za mrvicu.

Irina Vukotić pre dvadeset godina izgedala je gotovo identično kao danas, a to je i pokazala fotografijom koju je objavila na Instagramu kada se prisetila svojih televizijskih početaka.

Pročitajte:Muk u programu: Irina Vukotić DALA OTKAZ u jutarnjem na Pinku, evo zašto odlazi sa ružičaste televizije

Svoju profesionalnu voditeljsku karijeru započela je 2000. na Trećem kanalu RTS-a, gde je vodila muzičku emisiju „Dodatno ubrzanje”, kao i kulturno-informativni program „Mozaik”. Koleginice su joj bile Marija Kilibarda i Natalija Dedić.

– Moji TV počeci, 2003.godina. Ovo je intervju za „Huper” povodom emisije „Zoom” koju sam radila sa  Marijom Klibardom i Natalijom Dedić.

Ovde sam već dve godine bila deo 3K porodice i period kada smo se televizija i ja zavolele na prvi pogled. Nije bilo trendinga, čitanja sa promptera, već sta imaš u glavi i šta si spremio, to ti je što ti je.

Nije bilo kompjutera i programa, jurnjave za rejtingom, to što si snimio prilog nije značilo i da će biti emitovan ako nije perfektan. Bilo je kreativnosti, mnogo ideja, ljubavi, putovanja, druženja. I danas se trudim da se istim načelima vodim. Kvalitet, detaljna priprema i trajanje – napisala je Irina i zahvalila svojim prvim učiteljima.

Evidentno je da se Irina nije mnogo promenila kroz godine i da danas izgleda podjednako lepo kao i pre dve decenije.

 

 

Komentari (0)

Loading