Celebrity News

Druga deca, nov telefon, soni i skupe patike, a oni... Evo šta sinovi Seke Aleksić žele za Novu godinu, mama je ostala bez teksta

Sinovi Seke Aleksić otkrili šta žele za Novu godinu

Druga deca, nov telefon, soni i skupe patike, a oni... Evo šta sinovi Seke Aleksić žele za Novu godinu, mama je ostala bez teksta

Praznična atmosfera stigla je i u dom Seke Aleksić, dekoracija se iz dana u dan postavlja, a dečaci Jakov i Jovan već su spremili listu novogodišnjih želja.

Sinovi Seke Aleksić, iako mogu da imaju sve, vaspitani su u duhu pravih vrednosti, te je njihova majka ponosno otkrila koliko su bili skromni kada su pisali svoje novogodišnje želje.

Pročitajte: Zar je već toliko porastao? Mlađi sin Seke Aleksić doneo odluku, roditelji tu više ništa ne mogu... (FOTO)

- Obojica su izrazili šta žele da dobiju od Deda-Mraza, Jakov je poželeo neku sliku, a Jovan neku pušku. Jakov je imao mnogo želja, ali to su sve male sitne stvari. Bili su skromni. Za Novu godinu sve ispunjavam - ispričala je Seka za medije, te otkrila da sinovima ipak objašnjava da neke stvari moraju da zasluže svojim ponašanjem.

Instagram

 

- Moja deca su dobra. Naravno da mora i po zasluzi, ako nešto nisu zaslužili, ako su napravili nešto što nije u redu, svakako da su kažnjeni. Tako treba da odrastaju, tako sam i ja vaspitavana. Moraju da znaju šta može, a šta ne. Nikako ne mogu da imaju sve - objasnila je Seka.
 

Komentari (0)

Loading