Celebrity News

Misica bila prelepa, a dve decenije kasnije izleda sasvim drugačije: Dokaz da su godine nemilosrdne (FOTO)

Izgled misice promenio se kroz godine

Misica bila prelepa, a dve decenije kasnije izleda sasvim drugačije: Dokaz da su godine nemilosrdne (FOTO)

Na izboru za Miss jugoslavije pobedila je 2001. godine, a odličan plasman je imala i na svetskom izboru u Južnoj Africi. Tijana Stajšić plasirala se u top deset lepotica, zauzela 6. mesto i time postala jedna od najuspešnijih misica sa ovih prostora.

Izgled misice bio je beskrekoran pre svega zbog dobre genetike, a onda i zahvaljući sportu - bila je prvakinja Jugoslavije u karateu.

Pročitajte:Sin joj išao na odvikavanje, nakon razvoda dugo samovala, pa joj srce osvojio ovaj moćnik: Ko je glumica sa fotografije?

Na njenu lepotu niko nije ostajao ravnodušan, pa su joj se udvarali i mnogi muškarci sa javne scene. Na vrhuncu popularnostu povukla se iz javnosti i živi povučenim životom u Novom Sadu.

Završila je kurs za šmikanje a time se danas i bavi. Aktivna je na društvenim mrežama gde često objavljuje fotografije, a evidetno je da nije ostala imuna na estetske zahvate.

Činjenica je da se Tijana prilično promenila otkako je nosila titula Mis Jugoslavije, a mnogi misle da je ipak preterala sa estetskim korekcijama.

youtube/printscreen/Channel2

 

 

Misica bila prelepa, a 22 godine kasnije izleda sasvim drugačije: Godine su nemilosrdne

Komentari (0)

Loading