Celebrity News

Veliko slavlje u domu Milice Mandić: Čestike pristižu sa svih strana - Neka je sa srećom

Milica Mandić slavi

Veliko slavlje u domu Milice Mandić:  Čestike pristižu sa svih strana - Neka je sa srećom

Zatna tekvondistkinja Milica Mandić 2021.godine odlučila je da se penzioniše i posveti vereniku Marku Đuričiću. Milica Mandić slavi otkako je srela svoju srodnu dušu.

Zlatna tekvondistkinja Milica Mandić spremna je za novu životnu fazu. Zvanično najbolja srpska sportistkinja svih vemena odlučila je da se penzioniše i posveti vereniku Marku Đuričiću.

Pročitajte:Milice, IZDRŽI! Muž Milice Mandić godinu dana posle svadbe USLIKAN sa našom poznatom folk pevačicom (FOTO)

-  Iskreno, jedva čekam taj drugi deo života posle sporta. Ove godine Marko i ja smo proslavili osam godine veze, a sada ćemo to krunisati brakom. Dugo to čekamo i istinski se radujemo što ćemo osnovati porodicu. Koliko dece planiramo, o tome ne želim da pričam i to će ostati među nama", rekla je Milica koja je sina rodila početkom 2023. godine.

Sportistkinja je svojevremeno ispričala kako je upoznala Marka.

-  Za mene je on bio dečko koji je fin i kulturan i lep, ali nisam razmišljala o njemu kao o nekome u koga bih mogla da se zaljubim. To je prosto bio period kad mi je sve bilo novo, nisam znala šta hoću, jer sam odjednom od anonimusa postala popularna.

Tako da nisam obraćala pažnju na taj segment svog života. Ali, on je bio uporan, stalno me je zvao da izađemo i ubrzo sam videla da je on pravi dečko za mene po svemu. I Marko teško podnosi moje borbe, ali sam srećna što je u istom sportu i razume koliko rada i napora je potrebno da bi se došlo do bilo kakvih rezultata -  rekla je Milica koja se od supruga ne odvaja. Sa njim je i proslavila 32 drugi rođendan u restoranu

Instagram/Milica Đurić

 

 

Komentari (0)

Loading