Celebrity News

Ušuškana u njegovom zagrljaju, Verica Rakočević se topi! Veljko pao u zaborav (FOTO)

U porodičnom domu Verice i Veljka došlo je do skretanja pažnje sa supruga na najslađeg gosta - najmlađi unuk Verice Rakočević ukrao je svu pažnju

Ušuškana u njegovom zagrljaju, Verica Rakočević se topi! Veljko pao u zaborav (FOTO)

Verica Rakočević nikada nije krila da su njeni unuci njena najveća radost. Ipak, najmlađi unuk Verice Rakočević trenutno je njen mezimac. I dok su odrasli momci,Andrija, Simon i Luka odrasli momci koji žive svoj život, a maleni Nikša uživa da vreme provodi sa bakom.

Kako najmlađi unuk Verice Rakočević živi u Americi, svaki njihov zajednički trenutak za baku je poseban, te kada je Nikša tu svi drugi padaju u zaborav, pa čak i njen suprug Veljko.

Pročitajte: Posle kažu da sam ja taj koji napušta... Veljko Kuzmančević javno prozvao Vericu, dizajnerka mu nije ostala dužna

Ovu zimu Verica provodi sa Nikošom, a fotografija koju je objavila na "Instagramu" raznežila je sve njene pratioce. Baka i unuk, ušuškani u udobnosti doma uživali su u toplom zagrljaju.

Instagram

 

O bliskosti sa Nikšom, Verica je svojevremeno govorila za naš magazin:

- Milena je dobila sina Nikšu, a ja sedmo unuče za kojim sam totalno poludela. Milene se uželim posle par dana neviđanja, jako smo vezane i kada sam u Beogradu, svakog dana smo na vajberu po sat vremena - rekla je kreatorka i dodala:

- Veljko kaže da je to patologija, a ja da je ogromna ljubav. 

Komentari (0)

Loading