Celebrity News

Odrastao u oronulom domu, sedmoro spavalo u sobi, a danas ovako živi: Pogledajte luksuznu vilu Ace Pejovića (FOTO)

Dom Ace Pejovića je definicija luksuza

Odrastao u oronulom domu, sedmoro spavalo u sobi, a danas ovako živi: Pogledajte luksuznu vilu Ace Pejovića (FOTO)

Ata Images

Aco Pejović jedan je od naših najuspešnijih pevača, njegovi honorari dostižu vrtoglave svote, pa ne čudi što je dom  Ace Pejovića definicija luksuza,

Pevač nikada nije krio da je odrastao u nemaštini. Talenat za muziku pokazao je rano, a kako roditelji nisu imali novac za školovanje, Aco je živeo u domu za učenike, s obzirom na to da škola nije postojala u njegovom gradu.

Pročitajte: Ćerka Ace Pejovića objavila predivne vesti! Tata, moraš da častiš - Umesto studija u inostranstvu, dogodilo se OVO

 - Imao sam 14 godina i to je za mene bio mučan period. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po šest-sedam ljudi i zajednička kupatila. Ali bože moj, sve zbog muzike - ispričao je on.

- Nisam plakao ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao - rekao je svojevremeno Pejović koji danas uživa u luksuzu.

Ata Images

 

 

Njegova nekretnina, kako se nagađa, vredi oko 800.000 evra, a pored prostrane unutrašnjosti, Pejović se može pohvaliti i ogromnim dvorištem u kom porodica uživa da provodi vreme.

youtube/printscreen/paparazzo lov

 

 

Komentari (0)

Loading