Celebrity News

Beskrajna radost! Ana Sević objavila lepu vest: Slavimo, koliko je ovo sreće....

Slavlje u domu Ane Sević ne prestaje

Beskrajna radost! Ana Sević objavila lepu vest: Slavimo, koliko je ovo sreće....

Ana Sević se poslednjih godina povukla iz javnog života i posvetila porodici, a čini se da joj ovaj način života i te kako prija. Početkom marta postala je mama dečaka Simeona, na izmaku 2020. godine rodila je ćerku Senu, a iz prvog braka ima naslednicu Lorenu.

Slavlje u domu Ane Sević ne prestaje, a čestitke pristižu sa svih strana. Njena ćerka Sena proslavlja treći rođendan, a pevačica se potrudila da sve bude posvećeno njenoj mezimici.

Pročitajte: Ana Sević ima zlatan garderober i bazen usred stana vredan 50.000 evra, a u ovakvim uslovima joj žive roditelji u Užicu

- Koliko je sreće ovo malo biće donelo u naš život. Beskrajna sreća i radost. Danas slavimo tri najlepše godine ovog našeg voljenog čuda. Sena je napunila tri - napisala je Sevićeva u objavi na Instagram profilu.

Instagram/Ana Sević

 

 

Sve je bilo u znaku popularnog crtanog lika Pepe praseta, torta je bila u obliku dvorca na tri sprata, a beli baloni i razni drugi dekorativni detalji činili su pozornicu na kojoj je glavna zvezda bila Sena - druga ćerka Ane Sević, koja je upravo proslavila treći rođendan.

Komentari (0)

Loading